sal,acum 4 ani am primit o amenda cu caracter administrativ in valoare de 1000 lei pe care nu am platito.azi am primit o instiintare cu titlul de executare silita in care specifica termenul de 15 zile pentru plata amenzi.marea mea nedumerire este de ce scrie in executare amenda penala si nu administrativa.
acum 3 ani am fost amendat administrativ cu suma de 1000 lei.nu am platito pana in acest moment din motive financiare.pot fi executat silit sau ce mi se poate intampla?
sal, numele meu este iulian si de curand am fost ranit in teatrul de operatii si desi sunt asigsiurat la astra asigurari am auzit zvonuri cum ca ar trebui sa primesc de la statul roman cate 3 solde de ofiter neimpozitate pentru fiecare luna de concediu medical.eu am avut 3 luni de concediu medical.bani ii pot primi dupa intocmirea unui proces verbal care INTARZIE SA APARA.am sunat responsabilul cu astfel de informatii si mi a spus sa ma bucur k traiesc si sa o las balta(formulat altfel bineinteles)va rog sa ma ajutati si sa mi spuneti dak am acest drept.va multumesc anticipat.