avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Activitate eddie1990

Activitate eddie1990

Răspuns la discuția Somatie plata amenzi rutiere
la sectorul 3 unde sunt eu am vb cu persoana care se ocupa cu aceste treburi (amenzi rutiere) si a zis ca nu se poate, la caserie nu am intrebat daca pot da o suma anume pe luna.
am fost si a platit la primarie, contul in care trebuie platita suma il aveam am intrebat acolo si au zis ca nu se poate o suma pe luna, si au zis in 5 luni sa strang toata suma si sa platesc. De retinut de pe card nu ar avea ce ca nu am nici card si nu sunt nici angajat.
cum pot plati o suma lunara in cont ? si nu conteaza pe care o platesc, adica o pot plati pe aceea de 240 urmand ca in timp sa o platesc si pe cea de 540 ?
Buna ziua ! am primit ieri o somatie prin care sunt instiintat ca am de plata 780 lei din amenzi rutiere (recunosc vina si aveam de cand sa le platesc) doar ca nu am momentan (15 zile de la somatie) banii respectivi. Acele amenzi nu sunt chiar asa de vechi au 1 an si 3 luni. Amenzile sunt 240 si 540 intrebarea mea este daca platest 540 si mai raman dator 240 inceteaza aceea somatie (prin care stipuleaza ca daca nu platesc in 15 imi executa silit suma),mentionez ca eu nu detin nimic, nu am cont in banca nu sunt angajat nimica. Va multumesc anticipat !
si cum pot recupera banii ? cheltuind si mai multi bani ?
daca firma e activa si stiu unde este sediul real al celor care nu vor sa plateasca ce pot face ?? pot trimite recuperatori ? Ei mai au si alte datorii la banci, pot vorbii cu bancile sa le dau adresa sa recupereze si ei banii si eu banii ?
Buna ziua ! am si eu o problema in 2004 am facut un contract de cedare a bunurilor (inchiriere) a unui spatiu pentru o firma. Contractul a expirat in noiembrie 2009. Aceste persoanele caruia i-am inchiriat firma erau prieteni. In acest contract se specifica ca trebuie platita o suma de 650000. (care din astia trebuia platit impozitul la Administratia Finantelor Publice) acesti bani nu au fost achitati timp de 5 ani (nici macar un leu) acuma am nevoie de o adeverinta de la Administratia Finantelor Publice si nu vor sa imi dea din cauza datoriilor. Am tot vorbit cu respectivii si tot promit de 2 ani ca platesc ei impozitul dar nu au platit.
Intrebari ?
Ce este de facut in aceasta situatie (am nevoie neaparat de acea adeverinta) ?
Precizez ca datoriile sunt pe 2 nume (unu dintre acestia a decedat). Datoriile pe numele celui decedat mai trebuiesc platite ?
Cei care s-au angajat sa plateasca au resedinta in Judetul Ilfov, dar toate reclamatiile sunt primite pe adresa pe care a fost facut contractul de inchiriere. Precizez ca la adresa aceasta s-au mai trimis reclamatii/somatii de plata si a altor taxe pe care stimabilii nu au vrut sa le plateasca ? Ce e de facut legal pentru ca Administratia Finantelor Publice sa imi elibereze adeverinta, si sa scap de datoriile de pe adresa mea la Administratia Finantelor Publice. Multumesc anticipat !
Buna ziua ! am si eu o problema in 2004 am facut un contract de cedare a bunurilor (inchiriere) a unui spatiu pentru o firma. Contractul a expirat in noiembrie 2009. Aceste persoanele caruia i-am inchiriat firma erau prieteni. In acest contract se specifica ca trebuie platita o suma de 650000. (care din astia trebuia platit impozitul la Administratia Finantelor Publice) acesti bani nu au fost achitati timp de 5 ani (nici macar un leu) acuma am nevoie de o adeverinta de la Administratia Finantelor Publice si nu vor sa imi dea din cauza datoriilor. Am tot vorbit cu respectivii si tot promit de 2 ani ca platesc ei impozitul dar nu au platit.
Intrebari ?
Precizez ca datoriile sunt pe 2 nume (unu dintre acestia a decedat). Datoriile pe numele celui decedat mai trebuiesc platite ?
Cei care s-au angajat sa plateasca au resedinta in Judetul Ilfov, dar toate reclamatiile sunt primite pe adresa pe care a fost facut contractul de inchiriere. Precizez ca la adresa aceasta s-au mai trimis reclamatii/somatii de plata si a altor taxe pe care stimabilii nu au vrut sa le plateasca ? Ce e de facut legal pentru ca Administratia Finantelor Publice sa imi elibereze adeverinta, si sa scap de datoriile de pe adresa mea la Administratia Finantelor Publice. Multumesc anticipat !
daca nu a fost facuta nici o plata (de unde am bani sa platesc impozit ) cum pot demonstra ca nu a fost facuta nici o plata, si ca cei care s-au angajat sa plateasca mai au si alte plati de efectuat la banci (care nu s-au efectuat => ca sunt rau platnici)
Intrebari ?