avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Declaratie privind veniturile estimate din cedarea ...
Discuție deschisă în Executare silită

Declaratie privind veniturile estimate din cedarea folosintei bunurilor

Buna ziua ! am si eu o problema in 2004 am facut un contract de cedare a bunurilor (inchiriere) a unui spatiu pentru o firma. Contractul a expirat in noiembrie 2009. Aceste persoanele caruia i-am inchiriat firma erau prieteni. In acest contract se specifica ca trebuie platita o suma de 650000. (care din astia trebuia platit impozitul la Administratia Finantelor Publice) acesti bani nu au fost achitati timp de 5 ani (nici macar un leu) acuma am nevoie de o adeverinta de la Administratia Finantelor Publice si nu vor sa imi dea din cauza datoriilor. Am tot vorbit cu respectivii si tot promit de 2 ani ca platesc ei impozitul dar nu au platit.
Intrebari ?
Ce este de facut in aceasta situatie (am nevoie neaparat de acea adeverinta) ?
Precizez ca datoriile sunt pe 2 nume (unu dintre acestia a decedat). Datoriile pe numele celui decedat mai trebuiesc platite ?
Cei care s-au angajat sa plateasca au resedinta in Judetul Ilfov, dar toate reclamatiile sunt primite pe adresa pe care a fost facut contractul de inchiriere. Precizez ca la adresa aceasta s-au mai trimis reclamatii/somatii de plata si a altor taxe pe care stimabilii nu au vrut sa le plateasca ? Ce e de facut legal pentru ca Administratia Finantelor Publice sa imi elibereze adeverinta, si sa scap de datoriile de pe adresa mea la Administratia Finantelor Publice. Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Declaratie privind veniturile estimate din cedarea folosintei bunurilor eddie1990 eddie1990 Buna ziua ! am si eu o problema in 2004 am facut un contract de cedare a bunurilor (inchiriere) a unui spatiu pentru o firma. Contractul a expirat in ... (vezi toată discuția)
Declaratie privind veniturile estimate din cedarea folosintei bunurilor eddie1990 eddie1990 Buna ziua ! am si eu o problema in 2004 am facut un contract de cedare a bunurilor (inchiriere) a unui spatiu pentru o firma. Contractul a expirat in noiembrie ... (vezi toată discuția)
Am mostenit niste terenuri de la bunici 5 hectare, compus din ... simon1991 simon1991 Am mostenit niste terenuri de la bunici 5 hectare, compus din mai multe parcele. parintii mei au decedat de mult timp (de 18 ani) si unchiul meu s-a ocupat de ... (vezi toată discuția)