avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1900 soluții astăzi
Forum Activitate minodora891

Activitate minodora891

Discuție taxa auto
Unde ma pot adresa pentru a verifica corectitudinea calcularii taxei de prima inmatriculare?Am achizitionat o autoutilitara prin o firma de leasing si cf tuturor calculelor taxa facturata de ei este aproape dubla.

Buna seara,

Ma puteti ajuta cu un sfat va rog mult...Am imprumutat in urma cu ceva timp o cunostinta cu o suma destul de importanta si din pacate nu am facut decat o minuta(chitanta de mana)semnata doar de mine si cel imprumutat cu sotia sa.Suma am depus-o prin transfer bancar in contul lui....credeti ca mai pot recupera suma.Am tot incercat pe cale amiabila dar in zadar...ma puteti indruma,am vreo sansa de castig in instanta.Minuta are vreo valoare?


Cu respect,
Minodora



Răspuns la discuția copie contract vanzare cumparare
Am luat de la primarie o copie xerox a actului.Locuiesc in Mioveni-Arges.Nu exista decat un notar public care si-a deschis cabinet in oras acum 5 ani.Oare sa ma adresez arhivelor notarilor din Pitesti?

Oricum multumesc mult pt raspuns
Buna seara

Contractul de vanzare-cumparare a fost incheiat intre parintii mei si Regom la inceputul anilor '90. Originalul care l-au primit ei s-a pierdut.Cum pot obtine o copie conforma cu originalul?Sunt in varsta si nu isi mai amintesc numele notarului sau date ale unitatii Regom.

va multumesc