avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

Unde ma pot adresa pentru a verifica corectitudinea calcularii taxei de prima inmatriculare?Am achizitionat o autoutilitara prin o firma de leasing si cf tuturor calculelor taxa facturata de ei este aproape dubla.
Proprietarul va trebui sa faca o contestatie la organul fiscal emitent al deciziei de calcul al taxei de poluare in care solicitati recalcularea taxei pentru motivele pe care le veti expune pe larg.

Simbotin Remus
Avocat & Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pe poluare MoniMi MoniMi Stie cineva cum se recupereaza taxa pe poluare la masini cumparate in leasing? Cine demareaza actiunea, firma de leasing pe a carei nume se plateste taxa sau ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare popescuirina popescuirina Buna seara. As avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns. In legatura cu taxa de poluare, daca se mai poate recupera de la stat in ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare, obligatia de a face, procedura prealabila? MoniMi MoniMi In cazul in care se solicita instantei obligarea la inmatricularea masinii fara taxa pe poluare, mai este necesara parcurgerea procedurii prealabile? Dupa ... (vezi toată discuția)