avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare creante persoana fizica
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare creante persoana fizica

Buna seara,

Ma puteti ajuta cu un sfat va rog mult...Am imprumutat in urma cu ceva timp o cunostinta cu o suma destul de importanta si din pacate nu am facut decat o minuta(chitanta de mana)semnata doar de mine si cel imprumutat cu sotia sa.Suma am depus-o prin transfer bancar in contul lui....credeti ca mai pot recupera suma.Am tot incercat pe cale amiabila dar in zadar...ma puteti indruma,am vreo sansa de castig in instanta.Minuta are vreo valoare?

Cu respect,
Minodora

Cel mai recent răspuns: Elena Bostina , Avocat 08:13, 14 Ianuarie 2011
Da, aveti sanse de castig. Minuta o folositi ca proba in instanta, minuta impreuna cu dovada transferului bancar. Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea unei sume imprumutate boris81 boris81 am trimis din italia o suma de bani imprumut unei cunostinte, care din intamplare este avocata, aceasta refuza sa-mi inapoieze suma, ... ce sanse si pe ce cale ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani imprumutati fara contract? aidil1969 aidil1969 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti si mie ce sanse am sa recuperez o anumita suma de bani ( substantiala ), pe care i-am dat unei persoane ( ziceam eu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! În cazul in care am dat bani cu imprumut fara nici ... Morus Alin Morus Alin Buna ziua! În cazul in care am dat bani cu imprumut fara nici un act si fara martori ii mai pot recupera inapoi?Daca am o convorbire telefonica inregistrata ... (vezi toată discuția)