avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Activitate gruiacatalin

Activitate gruiacatalin

Suma nu este mare , este vorba de 5700 RON . Din cate am inteles pentru a cere insolventa este nevoie de o suma mult mai mare .
Imi puteti spune si cum pot amana prima infatisare ? Au ramas cam putine zile pana atunci si as avea nevoie de ceva timp ca sa ma pregatesc .

Va multumesc pentru ajutor .
Buna ziua ,

Ieri , 24.10.2011 , am primit la sediul social al societatii o citatie prin care sunt invitat sa ma prezint pe data de 08.11.2011 la Tribunal pentru disputarea unei datorii mai vechi .
Mai pe scurt , in 2009 , am achizitionat de la un SRL piese de schimb , pe care nu am reusit sa le achit , din lipsa de fonduri . In acelasi an , activitatea societatii mele a fost suspendata . Intre cele doua societati nu exista nici un contract de colaborare , nu am eliberat fila cec sau bilet la ordin ca si garantie de plata , iar una dintre facturi nu are termenul de plata trecut .
Pe societate nu am trecut decat un LCD , un calculator si o masina cu putin mai tanara ca mine . In rest nu mai am nimic .
Intrebarea mea este daca are posibilitate de castig si daca este necesar sa angajez si eu la randul meu un avocat .
In cazul in care el castiga si de pe firma nu are ce recupera , se poate rasfrange executarea in vreun fel asupra mea ?

Va multumesc .

Cu stima !
Răspuns la discuția oprire salariu
Stimate Domn Av. Toader Mihai ,

Va multumesc foarte mult pentru raspunsul dumneavoastra . Este mai mult decat cuprinzator .

Cu stima ,

Gruia Catalin .
Răspuns la discuția oprire salariu
Va multumesc pentru raspuns . Eu ce pot face acuma , pot sa ii dau in judecata , sau este prea tarziu ?
Discuție oprire salariu
Buna ziua ,

Am si eu o nelamurire ... lucrez la o societate din Ialomita de 6 ani , si abia acum am aflat ca in anul 2008 , mi-au oprit aproape tot salariul fara nici un fel de justificare .
Intr-adevar aveam o datorie de aproximativ 2500 ron la ei , dar erau pe o firma pe care am avut-o si nu mi-au eliberat nici un fel de document de incasare - decizie sau factura macar .
Au acest drept , sau este abuziv ? Se mai poate face ceva in aceasta privinta ? Nu vreau sa las lucrurile asa , ca sa nu mai faca si altadata .

Va multumesc .