avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Activitate eusebiu dragnea

Activitate eusebiu dragnea

Răspuns la discuția Retinere ptr inselaciune minora ?
<<<Domnule draga,
Dvs. ati avut intentia sa inselati si ati facut-o>>>

Nenea cu ciocanu,,matale ai iz de procuror nu de avocat aparator....
nu prea inteleg.....daca imi iau inca 2 prieteni si mergem pur si simplu cu mana in buzunar (!) la politie si spunem ca unul ne-a inselat ca ne vinde ciorapi flausati dar de fapt erau licra ...omu poate avea dosar penal ? pur si simplu...?!?!?
dar ca sa poate deschide un proces nu le trebuie ceva probe totusi ? ei nu au nik...dimpotriva chiar au un tlf primit de la mine (!)....si atat ! cum pot dovedi ca nu le-am dat ce au cerut de fapt ?
Vreo 3 telefoane...prejudiciu sa zicem 1000 ron total ! Daca merg la politie fara avocat si refuz sa dau , sa scriu orice fel de declaratie....e vreo problema ?
Pot alege ca la politie sa nu vreau sa dau nici o declaratie ? De nici un fel...?!?
pai un NUP de la circulatie rutiera nu se pune ca antecedent , nu ?
nu .....le-am spus ca sant impecabile...dar ..doar le-am spus,,,nu avem nici un contract , martor,,etc,,,in instanta nu prea vad ce dovezi au ...pe mine ma interesa daca politia ma poate retine acolo 24 de ore..cand ma duc sa dau declaratie.
Buna ziua ! Pot fi retinut ptr savarsirea a 2-3 inselaciuni minore ? Am vandut niste telefoane mobile defecte si reparate ..deci mai ieftine ...in loc de impecabile si normal mai scumpe , iar cumparatorii au facut plangere la politie . precizez : cumparatorii nici nu au prea multe dovezi...gen contract vanzare-cumparare sau alte detalii.... Ma pot retine ? sau in caz de ...se ajunge in instanta...ma cerceteaza in stare de libertate ?
Buna ziua ! Pot fi retinut ptr savarsirea a 2-3 inselaciuni minore ? Am vandut niste telefoane mobile defecte si reparate ..deci mai ieftine ...in loc de impecabile si normal mai scumpe , iar cumparatorii au facut plangere la politie . precizez : cumparatorii nici nu au prea multe dovezi...gen contract vanzare-cumparare sau alte detalii.... Ma pot retine ? sau in caz de ...se ajunge in instanta...ma cerceteaza in stare de libertate ?