avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retinere ptr inselaciune minora ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retinere ptr inselaciune minora ?

Buna ziua ! Pot fi retinut ptr savarsirea a 2-3 inselaciuni minore ? Am vandut niste telefoane mobile defecte si reparate ..deci mai ieftine ...in loc de impecabile si normal mai scumpe , iar cumparatorii au facut plangere la politie . precizez : cumparatorii nici nu au prea multe dovezi...gen contract vanzare-cumparare sau alte detalii.... Ma pot retine ? sau in caz de ...se ajunge in instanta...ma cerceteaza in stare de libertate ?
N-o sa fii retinut
in cazul de fata nu vad motive de retinere.cercetarea se ve desfasura in libertate.
Nici eu nu cred ca veti fi retinut daca nu avetii antecedente penale sau nu sunteti recidivist.
pai un NUP de la circulatie rutiera nu se pune ca antecedent , nu ?
nu se pune

Alte discuții în legătură

Ptr inselaciune minora se poate retine persoana ? eusebiu dragnea eusebiu dragnea Buna ziua ! Pot fi retinut ptr savarsirea a 2-3 inselaciuni minore ? Am vandut niste telefoane mobile defecte si reparate ..deci mai ieftine ...in loc de ... (vezi toată discuția)
Cum se obtine arestarea preventiva pentru inselaciune? florindbro florindbro Cum se poate obtine arestarea preventiva in cazul unui inculpat cercetat pentru inselaciune? Inselaciunea este pentru un autoturism in valoare de 50000 euro. ... (vezi toată discuția)
Art. 215 inselaciune in forma continuata - cerere de eliberare sub control judiciar raduac raduac Buna ziua, Un prieten de al meu a fost arestat pentru inselaciune in forma continuata ( art. 215 alin. 1 şi 3 C.p. cu aplicarea art. 41 alin. 2 C.p. ), ... (vezi toată discuția)