Buna ziua,am si eu o nedumerire si vreau sa ma ajutati cu amabilitate.Am facut "Recurs" pentru anularea unui proces verbal de contraventie si am primit "Citatia" cu data judecarii,care se afla in alta localitate si imi spune ca in lipsa trebuie sa trimit un inscris cu mentiunea de a "semna cererea de recurs,sub sanctiunea anularii recursului ca netrimbrat ".Cum trebuie sa formulez aceasta mentiune? Va multumesc.
In 2008 am facut o firma in care eram 2 asociati,iar unu din asociati a cedat partile lui sociale mie si altui asociat tot in 2008 iar acum a trimis o notificare/convocare la conciliere(art.720 1 Cpciv.) prin care cere suma de bani pe care o avea firma la incheierea cesiunii,conform balantei contabile aferente,suma pe care S.r.l.trebuie sa i-o restituie integral daca nu ne va actiona in justitie.Dar in actul de cesiune se spune ca noi asociatii care am ramas in firma ,ca am primit de la cedent partile sociale,pe care le-am achitat integral.Respectuos va intreb ce trebuie facut in situatia data ?