Buna ziua,am si eu o nedumerire si vreau sa ma ajutati cu amabilitate.Am facut "Recurs" pentru anularea unui proces verbal de contraventie si am primit "Citatia" cu data judecarii,care se afla in alta localitate si imi spune ca in lipsa trebuie sa trimit un inscris cu mentiunea de a "semna cererea de recurs,sub sanctiunea anularii recursului ca netrimbrat ".Cum trebuie sa formulez aceasta mentiune? Va multumesc.
Plangerile contraventionale sunt scutite de taxa judiciara de timbru si de plata timbrului judiciar.
Cred ca vi s-a pus in vedere semnarea recursului.Asadar, la primul termen de judecata , indepliniti cerinta pusa in vedere de catre instanta de judecata , altminteri recursul va fi anulat ca nesemnat.
varianta ar mai fi sa mai trimiteti un exemplar din recurs semnat... care sa aveti grija sa ajunga la timp la acea instanta(cu 5 zile inainte de termen).
Mai pe scurt ati trimis recursul fara sa il semnati.
Nu faceti nici o cerere. Teoretic trebuie sa mergeti la instanta si sa semnati recursul pe care l-ati depus deja.
Ati putea sa trimiteti, prin posta, inca un exemplar al recursului SEMNAT de data aceasta.