accident 18.06.2010
KH 56991680 400-206 Unfall vom 18.06.10....ASTA E NR DE ACCIDENT CAND AU DESCHIS IN GERMANIA
ASTA E NR DE ACCIDENT IN ROMANIA : RO-1839/10-Cr SE OCUPA violeta.craioveanu DE LA AVUS
- cateva detalii vis a vis de accidentul pe care l-am avut in pe 18.06.2010 in Rosenheim Germania si deschis in aceeasi zi la societatea Beamten BBV :
-pe 18.06.2010 o doamna de nationalitate italiana ,conducea un Ford de culoarea visinie ,ea venea din sens opus si incercand sa evite un caine ma lovit pe mine in aripa stanga fata , incercand sa evit impactul frontal eu am tras de volan si am lovit cu partea mea dreapta ceva de piatra/ciment
-in aceeasi zi am dus masina la Audi Rosenheim , cei din service au sunat la asigurarea vinovatei si au spus ce sa intamplat , pentru a putea accepta masina la service cei de la Audi Rosenheim au avut nevoie de confirmarea asigurarii doamnei , doamna, care de fapt a sunat sa le spuna celor de la asigurarea ei ca din vina ei sa intamplat accidentul... exact dupa accident si cu mine de fata , deci inainte ca eu sa duc masina la service.Asa ca cei de la Audi Rosenheim au primit un telefon dupa 10-15 min , dua care m-au chemat si mi-au spus sa las masina acolo ca e totulo ok si dat fiind faptul ca E VINERI ...DOAR LUNI o sa mai vina un om de la asigurarea doamnei sa vada ce are masina .
- pe 21-22.06.2010 am fost sunat sa ma prezint la Audi Rosenheim , seful de service de acolo mi-a spus ca daca vreau sa repar masina la ei , ca e totul ok , doar ca am cateva zile de asteptat pana o baga la reparat deoarece e plin service-ul
- asa ca am sunat la Brasov si m-am interesat de o platforma mai ieftina si am adus masina in tara , unde de altfel la scurt timp am si vandut-o , ca piese si urmand sa recuperez dauna cumva din Germania
-au urmat multe convorbiri telefonice in limba engleza cu cei de la Beamten , in special cu Christian Steinmueller, care la inceput imi spunea ca nu imi gaseste numarul de accident, pe care mi l-au dat cei de la Audi Service in urma convorbirilor telefonice cu cei de la Beamten , ca ei nu au nici o fotografie de la acest accident,ca doamna nu i-a sunat sa ii anunte, desi ia sunat fata de mine ca de nu cei de la Audi Rosenheim nu ma acceptau in service... deci practic numai scuze nefondate ..., ca pana la urma sa-mi spuna ca de cazul meu se ocupa Alexandra Helwig si ca sa tin legatura cu ea ...,ok!
-in jurul datei de 10.07.2010 Alexandra Helwig, mi-a cerut un deviz si mi-a trimis un formular , cerere de despagubire din cate mi-a tradus un amic care stie cat de cat germana .Asa ca pe data de 12-13.07.2010 am trimis formularul completat si mai tarziu pe data 16-17.07.2010, un deviz tradus impreuna cu factura de platforma , care m-a adus din Germania .Aceste documente au fost trimise in original prin posta si prin e-mail la BBV BEAMTEN Germania .
-la o saptamana sau doua dupa asta am sunat din nou si mi sa transmis sa ma adresez societatii Avus din Bucuresti ca de aici incolo o sa se ocupe ei, cred ca germanii s-au speriat de marimea pagubei si au dat ordin celos de la Avus sa faca tot posibilul sa nu ma despagubeasca ... ,asa ca am sunat la numarul dat de germani , iar mai jos va atasez corespondenta cu cei de la Avus , plus ca au existat N discutii telefonice si solicitari !!
MAI JOS DIALOGUL MEU CU AVUS
Sent: 20 iulie 2010 18:02
To: office@avus.ro
Subject: in atentia1839/10 CRAIOVEANU VIOLETA
Sarutmana ,
in legatura cu discutia de acum cateva minute eu va atasez aici tot ce am si cu cine am vorbit de acolo.Va rog frumos sa se rezolve cat mai repede ,
cu respect Florin Macarie
Stimate domnule Florin Macarie!
Confirmam primirea documentelor Dvs. insa va rugam sa ne trasmiteti fotografiile autovehiculului avariat pe care nu le-am primit.
De asemenea va solicitam in original factura de transport (in limba romana) si nu traducerea in limba germana.
Rugam transmiteti o copie completa a cartii de identitate a autovehiculului si a talonului deoarece plata se face numai in contul proprietarului autovehiculului (la data daunei).
De asemnenea va rugam sa ne transmiteti dovada vinderii autovehiculului (epavei) respectiv contractul de vanzare cumparare.
Cu stima,
V.Craioveanu
Stimate domnule Macarie!
Asa cum v-am comunicat telefonic, din constatarea amiabila de accident semnata de Dvs. rezulta culpa Dvs. deoarece ati intrat pe sensul de mers al autovehiculului condus de asiguratul societatii BBV.
Pana la aceasta data asiguratorul BBV declara ca nu a putut obtine o declaratie de accident a asiguratului sau a conducatoarei auto.
Va solicitam o posibilitate de contact cu dna
Cu stima,
V.Craioveanu
Sarutmana,
va rog di suflet sa o contactati pe aceasta fata si sa va confime cele spuse de mine , in caz contrar ma vad obligat sa merg in Italia cu o foaie romaneasca si sa o completeze inca odata. Raman indignat de faptul ca cei din Germania nu recunosc ca au fost contactati mai ales ca i-a contactat fata de mine si le-a spus ca din vina ei sa intamplat accidentul.Nici fata nu stia germana asa ca le-a comunicat in engleza din cauza aia s-a facut si greseala respectiva cu bifatul.Va multumesc si sper sa-mi intelegeti starea .
.
cu respect
From: Bv [mailto:bv
Sent: 30 iulie 2010 12:47
To: Violeta
Subject: Re: Referinta ns. RO-1839/10/Cr
Sarutmana ,
imi cer scuze ca va bat la cap cu problema mea si chiar nu vreau sa fiu stresul zilnic al dumneavoastra .Am incercat sa iau legatura telefonic si mi s-a spus ca sunteti in sedinta.Va rog pe aceasta cale daca se poate sa-mi spuneti ce sa mai intamplat si daca ati reusit sa luati legatura cu fata .Ma intreb oare in sinea mea daca nu cumva cei din Germania v-au spus ca nu au declaratia fetei ,exact cum nu aveau nici poze.....si pana la urma de fapt sa le aiba...
cu respect
From: Violeta <violeta.craioveanu@avus.ro>
Sent: Fri, July 30, 2010 1:25:27 PM
Subject: RE: Referinta ns. RO-1839/10/Cr
Stimate domnule Macarie,
Va informam ca am primit declaratia conducatoarei auto si dupa analizarea intregii documentatii despuse va vom instiinta.
Asa cum v-am comunicat si anterior va rugam sa nu creati presiuni deoarece veti fi informat in scris.
Cu stima,
Violeta Craioveanu
Fri, July 30, 2010 12:13:50 PM
Sarutmana ,
io chiar nu vreau sa para ca fac presiune , dar as vrea sa va vad pe dumneavoastra in locul meu si cu toata familia in cap ....Din discutile avute cu dumneavoastra pana acum am inteles ca mai lipsea declaratia tipei(sper sa fi spus adevarul fata in declarartie) si totodata sper sa imi recuperez prejudiciul cat mai repede....IMEDIAT SUNT 2 LUNI !! Cat despre faptul ca nu am venit de la bun inceput la dumneavoastra...imi cer scuze, dar eu asa stiu ca atunci cand te loveste cineva te duci la asigurarea celui care te-a lovit...de aceea am purtat o corespondenta timp de o luna cu cei din Germania,mai ales telefonic din birou....factura pe care trebuie sa o si platesc ! Nu ma asteptam ca cei din Germania dupa atatea telefoane inca sa mai tergiverseze lucrurile si chiar sa mai si minta ca nu au poze, ca nu au declaratii si cine stie ce mai inventeaza ....
Apropo de faptul ca o sa ma informati in scris, eu cer doar sa fiu despagubit pentru ca NU a fost vina mea ca am evitat-o cat am putut ...va multumesc de intelegere.
cu respect
Fri, August 6, 2010 12:35:28 AM
Sarutmana ,
inainte sa invocati N motive si ALTE ASIGURARI...,mai ales ca masina a fost in Germania si Italia, cu martori asa cum si dumneavoastra banuiesc ca aveti , oricum nu am prea inteles rolul dumneavoastra dat fiind faptul ca accidentul sa produs acolo...
pe aceasta cale va rog sa-mi trimiteti si mie o copie dupa declaratia la fata si o notificare oficiala cum ca dumneavoastra din anumite motive nu vreti sa ma despagubiti ,stiti ce este interesant ca cei de la asigurarea germana CAND ERAM LA AUDI in Rosenheim ...ma intrebau de ce nu repar masina acolo...?!!
cu respect Florin Macarie
07.10.2010
Sarutmana ,
am rugamintea sa-mi transmiteti si mie va rog prin ce modalitate a-ti trimis notificarea dumneavoastra catre mine , deoarece cred eu ca daca nu luam legatura cu fpvs , nici acum nu stiam nimic....la mine nu a ajuns nici un fel de notificare!!!
Domnul avocat ma roaga sa va rog frumos sa imi transmiteti dumneavoastra declaratia fetei vis a vis de acest accident, dat fiind ca la completarea amiabilei sa gresit vinovatul si totodata sa vada si ce a declarat fata catre DUMNEAVOASTRA .In caz contrar si oricum eu am sa-i transmit un e-mail unde printre altele am sa-i spun ca o dau in judecata , ca si pe dumneavoastra (Avus), ca reprezentat al germanilor in Romania ... nu se poate ca in Germania sa mi se propuna sa repar masina ,iar aici...altceva ...in fine o sa fie doar treaba judecatorului.
Mai mult de atat, pana acum nu a-ti stiut ,am crezut ca nu este necesar , dar tin sa va spun ca eu pe 15.06.2010 am avut un accident minor in Italia cu o doamna italianca si sunt dovezi de la Groupama Italia ...pe care le am si o sa le aduc in Tribunal.Pe aceasta cale v-as ruga sa reanalizati dosarul si sa nu mai pierd timpul la Tribunal.
cu respect
DIALOGUL MEU CU FPVS
Motivarea doamnei de la AVUS , telefonic, se leaga de faptul ca masina a mai avut o dauna in Romania si pt. care nici acum nu am fost despagubit si ca daunele seamana intre ele ...tin sa va reamintesc ca nu aveam cum sa zbor in Germania, masina a fost lovita acolo si in plus va mai aduc la cunostinta doar dumneavoastra , faptul ca pe data de 15.06.2010 , am avut un mic accident in Italia cu o doamna si a trebuit sa ii dau asigurarea mea , iar si pentru asta exista o constatare amiabila, adica un act oficial in Italia la Groupama .Asta ca sa nu mai spuna doamna de la Avus ca masina nu a fost reparata si ca are cam aceeasi dauna ca in urma accidentului din 17 februarie 2010.
in speranta unui raspuns pozitiv va stau la dispozitie cu orice detaliu
cu respect
From: Irina Stan <Irina.Stan@fpvs.ro>
Sent: Thu, October 7, 2010 2:33:58 PM
Subject: RE: accident 18.06.2010
Stimate domnule Macarie,
Avand in vedere faptul ca in data de 14.09.2010 ati primit un raspuns motivat din partea societatii Avus International (vezi atasament), reprezentantul de despagubiri pe teritoriul Romaniei al companiei de asigurari Bayeriche Beeamten Versicherungs AG, Fondul, in calitate de Organism de Compensare, nu poate interveni pentru a gestiona cazul dvs.
Cu stima,
Irina Stan
Organism de Compensare
Street Victims Protection Fund
phone: 004 021 300 18 87
fax: 004 021 312 31 82
e-mail: irina.stan@fpvs.ro
asta este e-mail-ul meu catre fpvs ...UNDE AM DESCOPERIT FALSUL FACUT DE AVUS
Sarutmana ,
in primul rand va rog frumos sa ma scuzati pentru ca insist , dar as vrea ca acelasi lucru sa il faceti si dumneavoastra catre cei de la Avus si anume sa le cereti documentul de expeditie al plicului catre mine unde sa se vada data de expeditie in clar , pentru ca va spun sincer ca daca eu nu faceam sesizare catre dumneavoastra ei nu mai raspundeau in nici un fel.Cer documentul de expeditie din cateva motive :
-Avus este o societate si nu poate trimite plicuri simple fara confirmare de primire , mai ales ca dat fiind faptul ca este o societate ...expedierea trebuie sa intre pe cheltuieli si mai mult de atat nu poti trimite un document catre cineva fara sa ai certitudinea ca il primeste, practic societatea Avus a trimis un plic SIMPLU .....!!!
-Plicul a ajuns abia azi 11.10.2010 la mine , conform stampilei POSTA BRASOV si a fost trimis pe data de 08.10.2010 , conform stampilei POSTA BUCURESTI....ceea ce deduc eu , este ca societatea Avus a facut uz de fals , practic a pus in antetul de sus dreapta o data asa la plesneala (imi cer scz pt termen).
-Eu pe 22.09.2010(trecusera 90 de zile) am facut solicitarea catre dumneavoastra , dumneavoastra a-ti fost in concediu o saptamana , asa ca solicitarea catre Avus a-ti facut-o in jurul datei de 1.10.2010 , iar cei de la Avus cand si-au dat seama de tampenia pe care au facut-o v-au trimis dumneavoastra imediat un raspuns sa va linisteasca si sa nu trimiteti dumneavoastra mai departe in Germania solicitare si sa le faceti necazuri acolo, dar raspunsul catre dumneavoastra a fost total fals , mai ales prin data pusa in antet si va argumentez de ce...pentru ca normal si logic era ca prima oara sa fi ajuns raspunsul la mine ..., doar ca data de pe plic nu minte!!
-Am sa va scanez plicul cu data si am sa il trimit in format foto , asa dumneavoastra o puteti zooma si sa vedeti, daca aveti ceva dubii am sa cer la POSTA ROMANA datele exacte .
Asadar prin ceea ce v-am argumentat mai sus v-as ruga frumos sa luati in seama ca avem de a face cu un fals evident si pe aceasta cale sa aveti bunavointa sa faceti dumneavoastra o scrisoare unde trebuie in Germania si sa le spuneti si despre acest fals
cu respect
ps. Am sa va atasez ceea ce mi-au trimis cei de la Beamten din Germania pe 12.07.2010 ...printre altele m-au pus sa imi deschid si cont in euro .., dupa care au intervenit falsificatorii de la Avus
KH 56991680 400-206 Unfall vom 18.06.10
From:
"Alexandra.Helwig@bbv.de" <Alexandra.Helwig@bbv.de>
View Contact
S181019850510071212300.pdf (125KB)
Sehr geehrter Herr Florin,
bitte füllen Sie den beigefügten Fragebogen aus und schicken Sie diesen
zurück an
k.schaden@bbv.de
Mit freundlichem Gruß
Abt .A6113 Kraftfahrt-Schaden
Thomas-Dehler-Str. 25
81737 München
Tel.: 089 6787 0
Fax. 089 6787 6146
[ link extern ]
aici corespondenta in 3, eu , avus si tipa din italia ...
Cc: violeta.craioveanu@avus.ro; irina.stan@fpvs.ro
3 Files View Slideshow Download All
003.jpg (70KB); DECLARATIE 2.jpg (43KB); DECLARATIE 1.jpg (58KB)
Buna ,ce pot spune e ca imi pare rau de toata situatia asta .As prefera sa nu
ajung prin judecatorie din cauza unui accident .Din declaratia mea si asa cum
fata de dumneavoastra domnule Macarie , eu mi-am recunoscut vina si la telefon
cand am sunat sa le spun ce am facut.Am primit un mail mai demult , se vede
aici ca eu vi le-am pus pe toate si sper sa va ajute , unde aceasta doamna de
la asigurarea din romania imi cere poze cu masina mea accidentata , pai
dumneavoastra nu va amintiti in ce hal era?de ce nu ia-ti spus ? Masina am dat-
o la un piese de schimb,dar nu cred ca ar trebui sa fie treaba dansei atat timp
cat eu mi-am recunoscut vina.Cei din Germania de la asigurare nu m-au chemat la
poze cand eu le-am spus ca din vina mea v-am lovit, de ce ar interesa-o acum pe
aceasta doamna ?!
Am vorbit cu un avocat si a spus ca asa ceva nu a mai auzit si ca abia
asteapta sa ma dati in judecata ca o sa ceara daune asigurarii, care nu ia in
considerare declaratia mea. Mai mult decat sa regret ,nu stiu ce pot face , sa
ma spanzur ?!
Multa bafta ,
Oggetto: Accident GERMANIA 18.06.2010
, <violeta.craioveanu@avus.ro>, <irina.stan@fpvs.ro>
Data: 07/10/2010 19:08
Sarutmana,
nici nu stiu cum sa incep acest e-mail , dar se vede ca in ziua de azi daca
esti bun esti si prost ... ma refer la mine ...ca atunci cand a avut loc
accidentul trebuia sa chem politia nu sa cred in lacrimile tale ca o sa afle
parintii si ca iti ia carnetu si uite nici macar acum nu mi-au dat banii astia
.
Germanii ,spun ca tu nu ai recunoscut ...pai daca nu recunoasteai aia la
audi in germania nici nu imi luau masina la verificari... si mai mult i-ai
sunat fata de mine!!
Pe aceasta cale vreau sa te anunt ca io te dau in judecata sa imi recuperez
banii, de restul nu ma intereseaza nimic, te rog frumos asa ca ultima picatura
sa imi trimiti si mie declaratia ta pe care ai trimis-o la Avus romania sau
Beamten Germania astia , cine te-o fi contactat , ca ei zic ca te-au
contactat, dar numai Dumnezeu stie ce le-ai spus .
cu respect
Oggetto: Referinta noastra RO-1839/10-Cr
Data: 04/08/2010 16:21
Stimata doamna,
Va multumim pentru declaratia Dvs. de accident.
Va rugam sa aveti amabilitatea a ne transmite fotografii ale autovehiculului
Dvs. in stare avariata pentru a putea dispune efectuarea unei expertize tehnice
privind dinamica accidentului.
Cu stima,
V.Craioveanu