Buna ziua ,
am avut o firma ...nu mai am activitate pe ea din anul 2009 , luna ianuarie....inainte de asta luasem o masina in leasing cu aceasta masina am avut un accident din vina unui cetatean italian in italia,masina era asigurata casco!! conform constatarii facute masina a intrat in dauna totala economic...
Eu nu am mai vrut sa le platesc celor de la leasing ratele si sa-si rezolve problema ei cu casco...mi-am reparat singur masina , crezand ca con. contractului de leasing aceasta imi va ramane mie ...doar ca nu s-a intamplat asa ...cei de la leasing mi-au ridicat masina si au cerut si insolventa societatii pe motiv ca nu mi-am platit ratele la ei in continuare ...printre altele ei mi-au blocat conturile , deci nu mai puteam incasa si face operatiuni prin banca
Ce trebuie sa fac in situatia de fata ? Este bine daca eu ii dau in judecata si chem in garantie societatea de asigurari ? Iar la termenul de judecata solicit instantei cumularea dosarelor si sa se ia act de faptul ca din vina societatii de asiguarare sa ajuns aici , iar speta este aceeasi..!!
va multumesc
In primul rand trebuie sa contestati cerere de insolventa, iar apoi daca se respinge, veti face ceea ce doriti, dar daca se va admite ar fi bine sa solicitati reorganizarea.
Buna ziua ,
CEREREA DE CONTESTATIE LA INSOLVENTA ...in baza la ce pot sa o cer ?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Insolventa
mihaigheorghe
buna ziua,
am o problema pentru care solicit un sfat. am fost anuntat ca s-a dat o hotarare definitiva si firma unde sunt administrator
se afla in insolventa ... (vezi toată discuția)
Probleme leasing auto
pyerr79
Buna ziua.In 2008 am facut un contract de leasing cu porsche bank.
Problema 1. Sunt obligat sa platesc asigurarea rca trimisa de ei (ei fiind intermediari) cu ... (vezi toată discuția)