Buna ziua stimabile(i),
la data de 20.12.2011 am primit o amenda din partea Jandarmeriei Brasov in cadrul institutiei Judecatoriei Brasov pentru ca mi-am permis sa vociferez pe holul institutiei adresand cuvantul jigodie ....o singura data celor care intrau pe pile la registratura Judecatoriei .Pentru acest cuvant am fost tras si bruscat de un domn jandarm pentru a fi legitimat Dat fiind faptul ca nu am vrut sa semnez acest proces-verbal l-am primit acasa, proces verbal in care nu se intelege nimic ,adica pentru ce sunt acuzat deoarece hartia acestui proces-verbal este extrem de murdara si stearsa de inscrisuri.
As vrea sa contest acest proces-verbal si nu stiu cum sa fac si unde sa ma adresez...va multumesc , cu respect
In termen de 15 zile de la primirea la domiciliu a procesului verbal , formulati o plangere contraventionala adresata chiar Judecatoriei Brasov , unde relatati ca s-a petrecut incidentul , de fapt unde a fost constatat contraventia.
In situatia in care cele consemnate in procesul verbal sunt ilizibile , in situatia in care , nu sunt rubrici consemnate sau sunt consemnari gresite , solicitati instantei , prin plangerea formulata sa constate nulitatea procesului verbal.
In situatia in care exceptia de nulitate ar fi respinsa , fata de faptul ca va aflati la prima abatere de acest gen ,puteti solicita instantei ca in principal sa inlocuiasca masura amenzii cu cea a avertismentului.
mie imi este clar ca... fie lipseste martorul care sa atesta ceea ce ati facut ( motiv de anulare), fie persoana careia se presupune ca v--ati adresat, erau mai multe... si oricum nu ati spus, Jigodie X, Tu x esti jigodie, ci doar la modul general....ati vorbit cu usa sau cu peretele, (care nu poate sa va traga la raspundere)
pe viitor sa cereti jandarmilor sa pastreze ordinea la coada si sa fiti pregatiti sa ii reclamati pe jandarmi, luandu-le nr de legitimatie si numele....daca nu vor....nici una nici alta, orice lucru este motiv de reclamatie.... pt ca nu au pastrat ordinea
uneori ei pot pleca invocand ca nu sunt in nr suficient in toata cladirea...ghinion...
oricum e un paradox... cum vine jandarmul e ordine si cum pleaca se strica ordinea la coada, e o situatie stupida si ...uneori ne intalnim cu situatii chiar stupide in care... esti pus in fata unor lucruri cum ar fi comportamentul celorlalti oameni...dar tu trebuie sa stai drept si sa ceri sa se mentina ordinea., vine unul care nu stie de instructajul jandarmului si se baga in fata...
Pe viitor sa aveti in credere in jandarmi si sa ii incurajati ca mai sunt si jandarmi care isi fac treaba cu profesionalism, nici chiar asa
dupa ce va anuleaza amenda....nu e exclus sa adresati si o plangere penala pentru abuz in serviciu contra jandarmilor, din moment ce vi s-a anulat amenda
oricum ... ei trebuiau sa mentina ordinea si nu dvs. , lucru pe care nu l-au facut si este evident... ei se feresc sa isi faca treaba cum trebuie....pentru ca e mai simplu sa va dea dvs in cap...care chiar aveati dreptate, dar nu ati stiut sa va exprimati
Amenda jandarmerie !
x3v1lx
Buna ziua. Iin data de 06.11.2008, in urma unei razii a controlorilor RATB, am fost surprins ca ma deplasam cu tramvaiul fara bilet. Am fost coborat de ... (vezi toată discuția)