avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2000 soluții astăzi
Forum Activitate biutsa_sabina

Activitate biutsa_sabina

Răspuns la discuția asigurare locuinte
Ok,ca nu este un act normativ care sa cuprinda termenul limita imi este f greu sa cred..trb sa fie o decizie,o derogare ceva,daca intradevar acest art nu precizeaza.
Oricum intrebarea era despre termenul limita si toata lumea stie ca acesta este pana pe 15 iunie-iulie
Răspuns la discuția asigurare locuinte
Conform art.35 din Legea 260/2008,15 iulie 2011,ceea ce inseamna 1 an de la inceperea emiterii politelor,este considerat a fi termenul limita de incheiere a asigurarilor obligatorii de locuinta!
Răspuns la discuția Despagubire asigurare de viata
Este foarte logic ceea ce spuneti dvs dar trebuiesc revizuite foarte bine si prevederile politei.Nu as putea spune exact din moment ce nu am vazut contractul si nefiind vorba despre o asigurare de viata propriu zisa.Cat platiti dvs in plus pentru asigurare,pe langa creditul contractat?Pentru ca,intr-o asigurare propriu zisa de viata,care nu este mai mica de 700lei/an,firma de asigurare,plateste intradevar ratele politei,atentie,in continuare,in conditiile in care se ajunge in incapacitate de munca;iar daca dvs platiti lunar cativa lei in plus pentru acea asigurare,nu cred sincer ca s-a angajat cineva la plata ratelor dvs,respectiv ale sotiei.
Răspuns la discuția asigurare locuinte
Termenul limita a fost in luna ianuarie,s-a prelungit pana in luna iunie,amenzile se vor aplica din 15 iulie...ideal ar fi ca pana atunci sa reuseasca toata lumea sa isi incheie o polita de asigurare-cat mai completa-spre binele nostru
Buna ziua
Vreau sa imi infiintez o intreprindere individuala pe codul 4618.Personalul de acolo mi-a spus ca se poate doar pfa,ceea ce nu este adevarat din cate am auzit...
Intrebarea mea ar fi daca pot colabora cu mai multe firme de asigurari in acelasi timp(ptr ca,ca si pers.fizica nu se poate,doar in cazul in care se colaboreaza cu un broker,ceea ce fac si eu in momentul de fata,ca si unit manager),ca intreprindere as putea?
De asemenea mai colaborez ca si manager cu o firma de consultanta financiar bancara si as vrea sa fac acelasi lucru ca si intrepridere.
As dori sa stiu daca se poate ceea ce am intrebat si de ce anume este nevoie,cum ar fi cel mai bine sa procedez...
Va multumesc