avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... vreau sa imi infiintez II,pot colabora cu mai multe ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

vreau sa imi infiintez II,pot colabora cu mai multe firme de asigurari?

Buna ziua
Vreau sa imi infiintez o intreprindere individuala pe codul 4618.Personalul de acolo mi-a spus ca se poate doar pfa,ceea ce nu este adevarat din cate am auzit...
Intrebarea mea ar fi daca pot colabora cu mai multe firme de asigurari in acelasi timp(ptr ca,ca si pers.fizica nu se poate,doar in cazul in care se colaboreaza cu un broker,ceea ce fac si eu in momentul de fata,ca si unit manager),ca intreprindere as putea?
De asemenea mai colaborez ca si manager cu o firma de consultanta financiar bancara si as vrea sa fac acelasi lucru ca si intrepridere.
As dori sa stiu daca se poate ceea ce am intrebat si de ce anume este nevoie,cum ar fi cel mai bine sa procedez...
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Tip de firma pentru activitatea de brokeraj in asigurari mknashu mknashu Ma ocup de brokeraj in asigurari ca si PFI deocamdata, dar as dori sa-mi deschid o firma. Nelamurirea mea este , ce fel de firma : PFA , I.I. sau SRL. Eu as ... (vezi toată discuția)
Urmarit pentru incasari nedepuse/contracte fictive andrei_topoliceanu andrei_topoliceanu am si eu nevoie de ajutor cu ceva timp am lucrat la o firma de asigurari brokeri Bussines Wide cea mai mare firma de tepari nam avut de unde sa stiu, eram pe ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma pt import placi de baza jocuri de noroc bubulina333 bubulina333 Buna seara, As dori sa stiu ce fel de firma si ce autorizatii imi trebuiesc pt a importa placi de baza pt jocuri de noroc,mentionez k nu vreau sa fac sala de ... (vezi toată discuția)