Cereti angajatorului sa va completeze Anexa 5, pe care o duceti la banca. Astfel, banca nu o sa va retina inca o data suma pe care angajatorul a virat-o.
Cu tot respectul: ce nu intelegeti din formularea intrebarii, scrisa extrem de clar in limba romana?! Intrebarea era despre legalitatea accesului pe o proprietate privata a unor ''politisti locali''. In plus, se pare ca nici nu discerneti ceea ce cititi. Este vorba despre un spatiu privat, unde odata se desfasurau activitati, putea sa fie si o cofetarie. Atata timp cat spatiul este clar delimitat, cu gard si poarta, actiunea politistilor locali se numeste ''violare de proprietate''.
icostin66
Utilizator 7din 10 utilizatori consideră acest răspuns util
''Politia Locala'' nu este ''Politia Romana'', asta in primul rand... Abuzul mi se pare evident, de vreme ce nici Politia (aia adevarata...) nu are drept de a incalca o proprietate privata FARA MANDAT. Punct.
Buna ziua. Am o nelamurire : la implinirea varstei de 60 de ani, un barbat poate iesi la pensie limita de varsta daca are o perioada de cotizare de 35 + 5 ani, sau perioada de cotizare trebuie sa fie de 35 + 8 ani? Multumesc...
icostin66
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Succesiune dupa decesul mamei (tata a decedat demult, s-a facut succesiunea dupa el...), suntem doi frati, eu nu am copii. Fratele meu are doi, as ceda in favoarea unuia dintre ei.
Va doresc mult succes! De ce nu incercati sa stati d-voastra o luna acolo, un chirias ar putea sa fie intimidat, deoarece nu stie cu cine are de-a face... D-voastra sunteti singura care-l puteti pune cu botul pe labe... P.S. Daca va tot pleaca chiriasii, ce veti spune in instanta, daca eventual ajungeti pana acolo?! NU, categoric NU! Faceti-va dreptate singura, fiindca asta nu este un caz care sa preocupe vreo instanta de judecata....