avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Activitate gabist2000

Activitate gabist2000

Răspuns la discuția Online Banking
Eu am infiintat firma sa faca comert, persoana neautorizata dar cunoscuta de mine mi-a ridicat pinurile din cutia postala si pana sa mi le aduca a facut transfer de 1.4 milioane euro pe prestari servicii. Cand a observat ca nu-i mai pleaca 500.000 de mii din banca a venit la mine sa merg la banca sa dam drumul la treaba initiala, adica comert si sa facem niste plati.
La banca m-am dus sa intreb direct ce se intampla in cont, nu ca nu as fi facut eu plata. L-am crezut pe prietenul meu ca e vorba de marfa.
Banca mi-a dat doar o instiintare ca e contul blocat si un numar de sesizare ca ar fi investigat de procuratura.
Initial nu am fost la politie ca el mi-a zis ca nu e nici o problema, ca nu am facut nici o ilegalitate dar pe parcursul timpului m-am lamurit ca e mult mai grav decat am crezut si decat mi-a spus el.
Ideea e ca nu am semnat nimic in cele 4 zile de functionare ala firmei si nu am facut eu plata on-line.
S-a intamplat pe 9 martie si acum am inteles ca ar fi ancheta gata si trebuie sa primesc vreo citatie ceva daca nu cumva ma si ...
Discuție Online Banking
Cum pot dovedi eu ca persoana ca nu am facut o plata online banking dar care a fost efectuata de catre altcineva in contul firmei mele fara ca eu sa stiu.Plata s a efectuat din firma mea catre o firma in alta tara. In 4 zile de la plata contul a fost blocat si am primit o acuzatie destul de grava.. spalare, tainuire si ascundere de bunuri ilegale :( Nu sunt angajati pe firma, ea neavand activitate.
E posibil sa fii extradat din Romania, tu fiind cetatean roman,in cazul in care esti acuzat de spalare de bani in Germania ? Care ar putea fi pedeapsa in cazul in care ai putea fi acuzat si extradat ?
Salutare, m-am mutat intr-un complex rezidential care este intr-o continua crestere dar observ ca ce era de construit pe langa blocul meu s-a terminat si am constatat ca avem numai betoane si o ghena incerta formata din 4 pubele de gunoi. Este vreo lege in vigoare sau o documentatie care sa fie foarte explicita referitoare la suprafata spatiului verde din jurul blocului si deasemena o lege care sa prevada ca la carte cum trebuie sa arate o ghena de gunoi ?