Salutare, m-am mutat intr-un complex rezidential care este intr-o continua crestere dar observ ca ce era de construit pe langa blocul meu s-a terminat si am constatat ca avem numai betoane si o ghena incerta formata din 4 pubele de gunoi. Este vreo lege in vigoare sau o documentatie care sa fie foarte explicita referitoare la suprafata spatiului verde din jurul blocului si deasemena o lege care sa prevada ca la carte cum trebuie sa arate o ghena de gunoi ?
Blocurile normale construite in ultimii 60 de ani in cartierele oraselor noastre, nu au in proprietate teren sau spatii pe langa bloc. In mod normal. Dar pot fi si exceptii, mai ales ca la dumneavoastra este vorba de un comlex rezidential. Tot asa obisnuit fiecarui bloc ii apartine o portiune de 80 centimetri de trotuar, teren lipit dde zidul blocului de jur imprejur.
Concret pentru a vedea cum este la blocul dumneavoastra, trebuie sa va uitati in actele de proprietate, in schitele anexa sau/si sa mergeti la primarie sa intrebati mai ales ca tot cei de la primarie va pot indruma si referitor la gunoiul de la bloc.