avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ghenele si Spatiile verzi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ghenele si Spatiile verzi

Salutare, m-am mutat intr-un complex rezidential care este intr-o continua crestere dar observ ca ce era de construit pe langa blocul meu s-a terminat si am constatat ca avem numai betoane si o ghena incerta formata din 4 pubele de gunoi. Este vreo lege in vigoare sau o documentatie care sa fie foarte explicita referitoare la suprafata spatiului verde din jurul blocului si deasemena o lege care sa prevada ca la carte cum trebuie sa arate o ghena de gunoi ?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:57, 7 Noiembrie 2010
Blocurile normale construite in ultimii 60 de ani in cartierele oraselor noastre, nu au in proprietate teren sau spatii pe langa bloc. In mod normal. Dar pot fi si exceptii, mai ales ca la dumneavoastra este vorba de un comlex rezidential. Tot asa obisnuit fiecarui bloc ii apartine o portiune de 80 centimetri de trotuar, teren lipit dde zidul blocului de jur imprejur.
Concret pentru a vedea cum este la blocul dumneavoastra, trebuie sa va uitati in actele de proprietate, in schitele anexa sau/si sa mergeti la primarie sa intrebati mai ales ca tot cei de la primarie va pot indruma si referitor la gunoiul de la bloc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui apartine ghena exterioara de langa bloc? MBELGIANU MBELGIANU Cui apartine Ghena exterioara de langa Bloc ? ADP,Spatiului Blocului, Primariei. Avem un conflict fata de aceasta tema. Langa Bloc sa construit un ... (vezi toată discuția)
Ghena gunoi menajer arianaferseta arianaferseta Buna ziua. Locuiesc la casa, iar in vecini este un teren privat pe care s-a construit in bloc cu 7 etaje. Acum amplaseaza ghena de gunoi a blocului langa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu boxele și locurile de parcare într-un complex rezidențial blueyespaul09 blueyespaul09 buna ziua , tin sa precizez de la inceput ca complexul rezindential este compus din 8 scari ( 60 apartamente )cu parcare subterana ( 90 locuri) si boxe (70 ... (vezi toată discuția)