avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Activitate ilieilie_08

Activitate ilieilie_08

Am avut un accident minor de circulatie acum 6 luni, fara victime, doar avarierea ambelor masini. Am facut poze la fata locului si am fost la politie unde s-a intocmit un proces verbal din care reiese ca celalalt sofer este vinovat de producerea accidentului. Am primit copie dupa procesul verbal si RCA-ul lui, m-am dus la service si mi-am reparat masina.
Celalalt sofer si-a reparat si el masina pe banii lui. A facut contestatie in instanta la procesul verbal si dupa 3 infatisari a obtinut anularea procesului verbal. Ce se intampla mai departe ? Daca s-a anulat procesul verbal din care reiesea ca el este vinovat, cine este vinovat de producerea accidentului ? Se poate indrepta impotriva mea in instanta sau poate solicita asiguratorului meu plata reparatiilor ?
Multumesc.
As dori sa stiu daca veniturile provenite din expropierea terenului pentru constructia autostrazi se impoziteaza si daca da care este valoarea impozitului.
As dori sa stiu daca exista un termen pentru inscrierea in composesorat, tinand cont ca am toate actele necesare iar terenul pe care il solicit figureaza in cadrul asociatiei la persoane neidentificate.
As dori sa stiu daca exista vreun articol de lege care sa reglementeze modul in care se impart veniturile obtinute de o asociatie composesorala in care membri figureaza cu suprafete de teren diferite (intre 200 mp si 8000 mp).
Buna ziua. Sunt membru intr-o asociatie composesorala care urmeaza sa fie expropriata de stat (construirea autostrazii) pe o suprafata de aproximativ 10 h teren pasune. As dori sa stiu care este modalitatea legala de impartire a banilor proveniti din expropiere. Toata lumea primeste aceiasi suma de bani sau se tine cont de cota parte cu care esti inscris in asociatie?. Sunt persoane in asociatie care sunt inscrise cu 500-600 mp si persoane inscrise cu 7000-8000 mp.