avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... IMPARTIRE VENITURI COMPOSESORAT.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

IMPARTIRE VENITURI COMPOSESORAT.

Buna ziua. Sunt membru intr-o asociatie composesorala care urmeaza sa fie expropriata de stat (construirea autostrazii) pe o suprafata de aproximativ 10 h teren pasune. As dori sa stiu care este modalitatea legala de impartire a banilor proveniti din expropiere. Toata lumea primeste aceiasi suma de bani sau se tine cont de cota parte cu care esti inscris in asociatie?. Sunt persoane in asociatie care sunt inscrise cu 500-600 mp si persoane inscrise cu 7000-8000 mp.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 11:35, 8 Noiembrie 2010
fiecare primeste dupa cum are terenul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme grave cu subventia pe pasunat a unei comunitati bil63 bil63 Buna ziua. Am sa incerc sa fiu cat mai succinct in problema noastra. In anul 2003 in localitatea noastra a luat fiinta o filiala a asociatie a crescatorilor ... (vezi toată discuția)
Pot sa construiesc pe acest teren ? scarabeul1984 scarabeul1984 Buna ziua, Nu am avut inca timp sa ajung la primarie sa incep demersul pentru actele de impartire a terenului. O sa intru in posesia unui teren intravilan de ... (vezi toată discuția)
Expropiere????????? 30 LAURA 30 LAURA V-as ruga respectuos daca poate sa-mi spune cineva, daca locurile de parcare si anume cam in nr de aproximativ 20 cu un drum de aproximativ 100 m intra la ... (vezi toată discuția)