daca el pe buletin are adresa veche ,este normal?nu exista lege pt asta,la ce ne folosesc cartile de identitate?tot eu sunt vinovata de indiferenta lui,eu doar banuiesc care ar fi adresa dar nu sunt sigura
e bne sa vorbesti personal cu un avocat sa-ti spuna ce sanse ai.Iti doresc tot binele din lume impreuna cu copilul tau,noi mamele vrem sa avem copii langa noi
daca el pe buletin are adresa veche ,este normal?nu exista lege pt asta,la ce ne folosesc cartile de identitate?tot eu sunt vinovata de indiferenta lui,eu doar banuiesc care ar fi adresa dar nu sunt sigura
banuiesc care ar fi adresa ,dar daca el figureaza pe buletin la vechia adresa ,nu ar trebui sa-l intereseze pe el sa-si shimbe rezidenta,nu este in avantajul lui,
am deschis proces pentru schimbarea programului de vizita pt ca nu pot sa respect programul anterior, deoarece mi-am schimbat domiciliul in strainatate impreuna cu copilul.chemarea in instanta a fostului sot a venit la adresa mea unde am locuit in romania deoarece el nu si-a schimbat domiciliul nici acuma,el locuind in alta parte in prezent .ce ma sfatuiti sa fac?o sa aiba loc procesul fara el?
parerea mea e ca nu platesti amenda pt ca ai pasaportul expirat,dar ar fi bine sa-l reinoiesti,s-ar putea sa-ti trebuiasca candva.daca esti si lucrezi in strainatate.
AM AUZIT CA AS PUTEA DESCHIDE UN CONT LA CEC PE NUMELE FETEI ,IAR EU SA FIU IMPUTERNICIT,IAR ACEL LIVRET SA IL DAU FOSTULUI SOT CA SA POATA SA DEPUNA LUNAR PENSIA ALIMENTARA,ATI AUZIT D-VOASTRA DE ASA CEVA,SE POATE?
VA MULTUMESC PT RASPUNSURILE DATE,ATI INTELES EXACT SITUATIA MEA.DECI DUPA PAREREAD-VOASTRA NU E NEVOIE SA DESCHID PROCES PT SCHIMBAREA PROGRAMULUI DE VIZITA SI PT INSTIINTAREA CONTULUI IN CARE POATE SA DEPUNA PENSIA ALIMENTARA?
vreau sa deschid proces pt schimbarea programului de vizita ,deoarece nu pot respecta programul de vizita actual din cauza distantei.ma aflu in strainatate,ca sa nu mai merg in Romania cum ma sfatuiti?