Doresc o lamurire privind acest subiect. Sora mea are mai multe credite bancare, incheiate in 2007 o parte si 2008 restul.
In vara anului 2009 salariul a scazut la un sfert, a mers la bancile la care are credite, a prezentat noua situatie si una dintre banci i-a oferit scutire de la plata ratelor timp de un an, o alta banca o diminuare la un sfert la ratelor, tot pentru un an. Celelalte nimic.
Mentionez ca si anul trecut cand a facut cererile era la zi cu platile si chiar si acum este la zi. Dar, in viitorul foarte apropiat nu va mai avea cum sa acopere aceste rate. Si nici o banca nu-i mai oferta vreo posibilitate. Reesalonarea nu inseamna decat o scadere de cativa euro. Nu a girat cu nimic aceste credite, nu are proprietati. Ce se poate intampla?
am inteles, un contract de comodat pentru folosinta apartamentului. din pacate, nu cred ca se mai poate, ea nu locuieste in tara.
exista un contract tip?
S-a tot discutat despre cei care au dreptul la subventie pentru caldura anul acesta, dar nu am gasit o lamurire pentru problema mea.
Ca sume ma incadrez sa primesc subventie, dar nu sunt proprietara apartamentului in care locuiesc, nici chirias. Este apartamentul verisoarei mele, unde locuim fara sa platim chirie.
In aceasta situatie este posibila subventia?