avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... credite bancare neachitate
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

credite bancare neachitate

Doresc o lamurire privind acest subiect. Sora mea are mai multe credite bancare, incheiate in 2007 o parte si 2008 restul.
In vara anului 2009 salariul a scazut la un sfert, a mers la bancile la care are credite, a prezentat noua situatie si una dintre banci i-a oferit scutire de la plata ratelor timp de un an, o alta banca o diminuare la un sfert la ratelor, tot pentru un an. Celelalte nimic.
Mentionez ca si anul trecut cand a facut cererile era la zi cu platile si chiar si acum este la zi. Dar, in viitorul foarte apropiat nu va mai avea cum sa acopere aceste rate. Si nici o banca nu-i mai oferta vreo posibilitate. Reesalonarea nu inseamna decat o scadere de cativa euro. Nu a girat cu nimic aceste credite, nu are proprietati. Ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:19, 10 Noiembrie 2010
nu le ramane decat sa-i puna poprire pe salariu pana la 1/2 din el, fiind mai multi creditori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fac cand banca refuza sa-mi diminueze dobanda la un credit in euro? ella_ccd ella_ccd In 2008 am contractat un credit de nevoi personale,in Euro, la banca UniCredit Tiriac cu rata dobanzii de 11.95% pe an. In anul 2009 am solicitat o ... (vezi toată discuția)
Restanta la un credit ipotecar ContSters225225 ContSters225225 Buna ziua, Am contractat in 2008 un credit ipotecar pentru o garsoniera in capitala facut pe numele mamei mele eu cu sora mea fiind coplatitori la care din ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre banci- restabilire rata functie de veniturile actuale azael azael as vrea sa stiu daca exista o lege care sa stipuleze ca bancile ,sa nu poata sa iti i-a pentru plata ratei mai mult de 30% din veniturile familiei ? sau ceva ... (vezi toată discuția)