avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... subventii caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

subventii caldura

Buna ziua,

S-a tot discutat despre cei care au dreptul la subventie pentru caldura anul acesta, dar nu am gasit o lamurire pentru problema mea.
Ca sume ma incadrez sa primesc subventie, dar nu sunt proprietara apartamentului in care locuiesc, nici chirias. Este apartamentul verisoarei mele, unde locuim fara sa platim chirie.
In aceasta situatie este posibila subventia?

Multumesc,
Marga
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 17:15, 8 Noiembrie 2010
Pentru solutionare aveti posibilitatea sa incheiati contract de comodat
Daca adresa din buletin este aceea a locuintei verisoarei. Altfel, verisoara este cea care sa-si puna aceasta intrebare.
am inteles, un contract de comodat pentru folosinta apartamentului. din pacate, nu cred ca se mai poate, ea nu locuieste in tara.
exista un contract tip?
Se face la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Data afara din casa dupa 11 ani victoria1985 victoria1985 Buna ziua, mama mea locuieste din 2004 in casa verisoarei ei. Conventia dintre ele a fost ca mama impreuna cu trei fiice sa poata locui in casa. La momentul ... (vezi toată discuția)
Ajutor in a intelege daca pot sau nu beneficia de compensatie pentru caldura ContSters172455 ContSters172455 Buna seara, Va rog mult sa ma ajutati in a intelege daca pot beneficia de compensatie pentru incalzire. Datele sunt urmatoarele: 1. Locuiesc in casa cuiva ... (vezi toată discuția)