Buna seara,
Va rog mult sa ma ajutati in a intelege daca pot beneficia de compensatie pentru incalzire. Datele sunt urmatoarele:
1. Locuiesc in casa cuiva fara sa platesc chirie, dar platesc toate cheltuielile casei, inclusiv gazele (incalzirea casei se face cu sobe pe gaz);
2. In buletinul meu de identitate figureaza adresa acestei case;
3. Momentan nu am nici un venit;
4. Am un copil de 5 ani;
5. Proprietara casei nu are, deasemenea, nici un venit;
6. Proprietara casei unde locuiesc spune ca nu poate cere ajutorul in numele ei pentru ca mai are in proprietate un apartament (in care locuieste mama ei);
7. Bineinteles, contractul de gaze este pe numele ei
Va rog mult sa ma ajutati, DGPS nu mi-a raspuns la intrebari si nu stiu ce sa fac.
ma putet
Primul pas este sa treceti contractul de gaze pe dvs. fie si in baza unui contracte de comodat in ceea ce priveste imobilul altfel nici o sansa ,proprietara figureaza deja a avea subventie pt casa in care sta. Atentie si daca aveti autovehicul in proprietate daca acesta depaseste 1600 centimetri cubi nu veti mai prii subventie.
6. Proprietara casei unde locuiesc spune ca nu poate cere ajutorul in numele ei pentru ca mai are in proprietate un apartament (in care locuieste mama ei);
Aspectul mentionat ,existenta in proprietate si a altei proprietati,constitue motiv legal prevazut ,pentru a nu se acorda subventia de caldura
Conform legii, ajutorul se acorda proprietarului sau chiriasului cu forme legale/comodatarului. Atata vreme cat nu aveti un act care sa justifice faptul ca locuiti acolo in mod legal (contract de inchiriere sau contract de comodat) nu veti primi acest ajutor.