avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ajutor incalzire 2010 - 2011
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ajutor incalzire 2010 - 2011

Cititi despre actele necesare obtinerii ajutorului de incalzire:
- venit pe membru de familie (persoana singura) = mai mic de 615 lei / luna
[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: Raoul_mw , utilizator 16:50, 2 Ianuarie 2011
Numa' astazi Senatul a respins ordonanta cu ajutoarele de caldura pentru iarna asta !! Cu modificari. Urmeaza Camera deputatilor care cine stie ce mai modifica si apoi sa te tii !!! pe intelesul actualului legislativ si diperarea celor care tre' sa aplice documentul. " dupa noi, potopul "....... Asa a fost si anul trecut, dar numai la bani !! Ba 540, ba 615 lei.
elga50 a scris:

Cititi despre actele necesare obtinerii ajutorului de incalzire:
- venit pe membru de familie (persoana singura) = mai mic de 615 lei / luna
[ link extern ]

Intrebare: - Daca blocul este debransat de la energia termica, se mai primesc ajutoare de incalzire?!
Nu, pentru ca ajutorul se da pentru caldura.
@m.belu cand blocul este debransat de la energia termica, normal este ca locatarii sa foloseasca alte surse de incalzire a apartamentelor pentru care vor beneficia, daca se incadreaza in conditiile mentionate de OUG nr.86/2010 privind modificarea si completarea OUG nr. 5/2003 pentru acordarea de ajutoare pentru incalzirea locuintei, precum si a unor facilitati populatiei pentru plata energiei termice.
Ambele OUG-uri se refera la sistemul de baza de incalzire al cladirii respective:
- cu agent termic provenit de la furnizorul de agent termic;
- cu gaze provenite de la furnizorul de gaze;
- cu lemne pentru sistemul de incalzire cu lemne.

Asta nu inseamna ca daca blocul a fost debransat din cauza de neplata a facturilor la furnizorul de agent termic, proprietarii vor primi ajutor de incalzire pentru incalzirea locuintei cu resourile sau de la aragaz..... deoarece acest mod de incalzire nu este transparent si nu se poate delimita valoarea incalzirii de alte scopuri a consumului de energie electrica sau de gaze

Alte discuții în legătură

Ajutor energie electrica nistorsofia nistorsofia Din aceasta iarna 2013-2014 se vor acorda subventii si ptr. cei care se incalzesc cu energie electrica . Eu am o pensie de 566 si indemnizatie de handicap ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Ajutorul pentru caldura savuvirgil savuvirgil Buna seara ! Imi puteti spune ce se intimpla cu cei care au cerut debransarea caloriferelor tocmai din cauza pensiilor foarte mici ,ei pot beneficia de ... (vezi toată discuția)