avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ajutor incalzire 2010 - 2011
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ajutor incalzire 2010 - 2011

Cititi despre actele necesare obtinerii ajutorului de incalzire:
- venit pe membru de familie (persoana singura) = mai mic de 615 lei / luna
[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: Raoul_mw , utilizator 16:50, 2 Ianuarie 2011
Da,stiu ca ei nu se iau decat strict dupa capacitatea motorului,insa spuneam din punct de vedere moral... :)

Multumesc mult pentru raspunsuri si pentru rabdarea acordata. Nu in ultimul rand "La multi ani" si un an nou cat mai prosper!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor energie electrica nistorsofia nistorsofia Din aceasta iarna 2013-2014 se vor acorda subventii si ptr. cei care se incalzesc cu energie electrica . Eu am o pensie de 566 si indemnizatie de handicap ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Ajutorul pentru caldura savuvirgil savuvirgil Buna seara ! Imi puteti spune ce se intimpla cu cei care au cerut debransarea caloriferelor tocmai din cauza pensiilor foarte mici ,ei pot beneficia de ... (vezi toată discuția)