avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Activitate master333

Activitate master333

Discuție SUCCESIUNE
Buna ziua !!!
Tatal meu a decedat acum o luna iar eu am ramas unicul mostenitor deoarece nu a fost casatorit si nici nu am alti frati. In urma lui mi-a ramas ca mostenire o parte din casa bunicilor mei precum si anmite terenuri. Tata mai avea o sora si un frate cu care au facut o succesiune notariala in anul 2007 iar casa a fost divizata in trei parti. Sora tatalui meu sustine ca deja i-a cedat partea ei unchiului meu, parti pe care ei 3 le-au impartit inainte ca el sa moara. In curte mai exista o casa separata de cea a bunicilor pe care el a construito fara autorizatie iar cele doua parti( pe care el le considera ale lui desi nu sa facut o succesiune finala) au fost imprejmuite cu gard. In curte garajul este impartit in 2, magazia in 3 gradinita din fata casei in 3 o adevarata amestecatura.Se poate imparti curtea in acest mod? As dori sa aflu cat mai multe sfaturi deoarece eu lucrez in Italia iar peste 6 luni vreau sa merg sa rezolv cu aceasta succesiune pana la final nu numai cea notariala. Va multumesc!!!
Buna ziua !!!
Tatal meu a decedat acum o luna iar eu am ramas unicul mostenitor deoarece nu a fost casatorit si nici nu am alti frati. In urma lui mi-a ramas ca mostenire o parte din casa bunicilor mei precum si anmite terenuri. Tata mai avea o sora si un frate cu care au facut o succesiune notariala in anul 2007 iar casa a fost divizata in trei parti. Sora tatalui meu sustine ca deja i-a cedat partea ei unchiului meu, parti pe care ei 3 le-au impartit inainte ca el sa moara. Unchiul meu deja a inceput sa faca presiuni asupra mea privind aceasta succesiune , deoarece dispune de resurse financiare si ar dori sa imi cumpere si partea mea. In curte mai exista o casa separata de cea a bunicilor pe care el a construito fara autorizatie iar cele doua parti( pe care el le considera ale lui desi nu sa facut o succesiune finala) au fost imprejmuite cu gard. In curte garajul este impartit in 2, magazia in 3 gradinita din fata casei in 3 o adevarata amestecatura.Se poate imparti curtea in acest mod? As dori sa aflu cat mai multe sfaturi deoarece eu lucrez in Italia iar peste 6 luni vreau sa merg sa rezolv cu aceasta succesiune pana la final nu numai cea notariala. Va multumesc!!!