avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate xojon

Activitate xojon

Va rog,o hotarare judecatoreasca pronuntata in 12 decembrie 2010,care este termenul LEGAL pentru a fi redactata,ma pot adresa unui for superior pentru urgentarea judecatii spetelor mele,va multumesc?
P.S-o curiozitate si modul de gandire si derulare a proceselor in JUSTITIA ROMANEASCA:-
-SUN LA TELEFON la tribunalul IASI sa intreb despre REDACTAREA spetei mele,si Dna de la ARHIVA ce-mi raspunde..HAI domnule sunt spete pronuntate din septembrie si a dumitale abia din decembrie...?",i-am raspuns simplu ,,DA doamna de 5 ani este ,,,pronuntata,,,,,,,,,,,,,,,,,,,"speta mea......!!!
VA MULTUMESC FOARTE MULT!!!
LA MULTI ANI SI BUN GASIT IN 2011!!!
Am o speta pe rol,de 5-6 ani,cu un titlul definitiv-irevocabil,3 expertize topo cadastrale ca terenul meu este conform celor scrise in titlul de proprietate,nu stiu sigur,dar cred ca depinde si de la instanta la instanta-ESTE vreun termen legal sa cer scurtarea termenelor si judecarea mai urgenta a acestei spete,acum aceasta speta este trimisa de catre tribunal la prima instanta pentru REJUDECARE-inca nu am hotararea tribunalului sa vad motivele,ca orice om ma tem ca intentionat se lungeste aceasta speta cu gandul ca eu poate renunt,eu,in momentul de fata ma aflu in Anglia,va rog,cine ma poate ajuta-multumesc anticipat,las datele mele de contact:00447940460440(doar un bip si va sun eu imediat) sau: ion261171@yahoo.com.?
Multumesc anticipat=D>

11
SARBATORI FERICITE-Va multumesc pentru raspunsuri,nu este,nu s-a acceptat autoritate de lucru judecat deoarece hotararea def.-irevocabila o am din perioada cand ocupantul terenului detinea functia de primar si acum a deschis actiune inb nume personal,de parca pe Cartea de Identitate scrie PRIMAR ST.C.si culmea ca judecatoarea care a dat sentinta specifica ,,primarul urmareste interesul personal si nu pe cel al comunei"...,va multumesc si sper sa se termine anul viitor....,UN AN NOU FERICIT!!!
Buna ziua,am o speta(de fapt 3...) pe rol de 5 ani de zile,in curand 6 ani,privind revendicarea unui teren de 6.000mp intravilan,teren ocupat abuziv de catre primarul comunei pe care si-a construit case si anexe,am castigat cu titlul definitiv-irevocabil,ca titlul meu de proprietate este valabil,insa acum primarul-fostul primar,a deschis o noua actiune in nume personal,de anulare partiala a aceluiasi titlu de proprietate,dupa cum am spus ma judec de aproape 6 ani,si de la tribunal speta a fost trimisa pentru REJUDECARE la prima instanta,intrebarea mea:
-am rezidenta in ANGLIA,pot cere citarea mea la adresa actuala si la termenele la care o sa fiu prezent ce pot face in privinta cheltuielilor de deplasare,in speranta si certitudinea ca v-oi castiga,VA MULTUMESC?=D>
Răspuns la discuția ANULARE TITLUL DE PROPRIETATE
=D>,va multumesc foarte mult,dle.consilier juridic,trebuie sa castig deoarece dreptatea este de partea mea,am hotarare definitiva-irevocabila ca titlul de proprietate este valabil,3 expertize topo-cadastrale care-mi dau dreptate,o hotarare de la prima instanta care decide sa-mi elibereze terenul....,va multumesc foarte mult,toate cele bune!!!
Răspuns la discuția ANULARE TITLUL DE PROPRIETATE
Va multumesc ca ati avut timp si rabdare sa cititi doleanta mea,dupa cum am spus pe 19 am iar termen,cu permisiunea dvs. o sa va tin la curent cu ceea ce se intampla,cel mai mult ma ingrijoreaza tergiversarea-lungirea judecatii dar,dupa cum ati spus,sper sa fie totul spre bine,va multumesc foarte mult.
Daca va pot deranja,dupa terminarea acestei spete urmeaza sa se repuna pe rol speta cu eliberarea-revendicarea yterenului meu,speta in care am avut castig de cauza la prima instanta si la tribunal a fost suspendata pana la terminarea acestei spete cu anularea titlului meu,ce trebuie sa intreprind sa pot deschide o actiune ca este ocupare abuziva,deoarece am toate dovezile ca a ocupat abuziv acest teren-VA MULTUMESC?
Tatal meu(parintii acum decedati),are o suprafata de 5900 mp intravilan intr-o comuna din jud.Iasi,in 2005(in urma aplicarii legii Flutur)s-a adresat comisiei comunale de fonf funciar pentru a fi pus in posesie,de fapt sa fie repus,de ce spun REPUS,pe terenul respectiv PRIMARUL si-a construit casa si anexe,primarul a cumparat 2500mp intr-o parcela vecina cu a tatalui meu insa stiind ca nu are cine sa se ocupe de terenul tatalui meu a ocupat si aceasta suprafata de teren....!
Comisia a imputernicit PRIMARUL sa deschida actiune in instanta pentru anularea totala pertiala a titlului tatalui meu-primar-care tocmai el ocupa terenul respectiv...,MA JUDEC DIN 2005...,in urma a 2 expertize topo-cadastrale si hotarare definitiva-irevocabila am castig de cauza ca titlul tatalui meu este BUN,insa,dupa alegerile din 2008,PRIMARUL N-A mai FOST PRIMAR<a pierdut alegerile si a redeschis o alta actiune de anulare partiala a titlului tatalui meu,nu pentru 5900 mp ci doar 3600mp,dupa pierderea alegerilor fostul primar a lasat in paragina 2300mp,am uitat sa specific terenul este in vecinatatea primariei si FOSTUL cfredea ca o sa fie primar pe viata facea ,,naveta"de acasa prin gradina lui si a tatalui meu.....,deci,a renuntat la 2300mp,nu s-a acceptat ,,autoritate de lucru judecat",de parca in BULETINUL fostului scrie PRIMAR ST>>>>>.,si s-a mai efectuat o expertiza care-mi da dreptate iar,la aceasta ultima speta am avut castig de cauza prin ,,lipsa interesului"fostului de a ma da in judecata,deoarece titlul lui este obtinut in fals,este pe numele sotiei dar el sustine ca este al mamei lui(coincidenta de initiale la nora-soacra-M.MARIA>>>),fostul a cerut recurs ca expertiza nu este corecta si ca terenul tatalui meu a suferit,,alipiri-deslipiri,micsorari,lungiri...",cred ca precum INSULA SERPILOR ,dar tatal meu nu a vandut,cedat nici 1mp din acea suprafata...1
Dupa cum am spus ma judec de 5 ani,am termen pe 19 nov.,eu ma aflu in Anglia,am aparator,tanar,fara prea multa experienta,dar cu el am castigat pana acum si trebuie sa am pe cineva de incredere(este o ruda),terenul este al meu acum deoarece toti fratii au renuntat in favoarea mea dupa decesul parintilor,nu stiu ce as mai putea cere-face sa scurtez acest proces,as dori,ce pot sa fac sa cer prezenta presei sau media,deoarece FOSTUL spera sa renunt insa eu nu doresc daca este nevoie trebuie sa ajung la STRASBOURG,cine ma poate ajuta va rog foarte mult,las id-ul meu pentru contact direct si sunt recunascator: ion261171@yahoo.com
Va multumesc foarte mult!=D>