avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Speta de 5 ani pe rol-revendicare teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Speta de 5 ani pe rol-revendicare teren intravilan,anulare titlul de proprietate-rezidenta in U.K,pot cere trimiterea citatiilor in strainatate?

Buna ziua,am o speta(de fapt 3...) pe rol de 5 ani de zile,in curand 6 ani,privind revendicarea unui teren de 6.000mp intravilan,teren ocupat abuziv de catre primarul comunei pe care si-a construit case si anexe,am castigat cu titlul definitiv-irevocabil,ca titlul meu de proprietate este valabil,insa acum primarul-fostul primar,a deschis o noua actiune in nume personal,de anulare partiala a aceluiasi titlu de proprietate,dupa cum am spus ma judec de aproape 6 ani,si de la tribunal speta a fost trimisa pentru REJUDECARE la prima instanta,intrebarea mea:
-am rezidenta in ANGLIA,pot cere citarea mea la adresa actuala si la termenele la care o sa fiu prezent ce pot face in privinta cheltuielilor de deplasare,in speranta si certitudinea ca v-oi castiga,VA MULTUMESC?=D>
Cel mai recent răspuns: xojon , utilizator 00:12, 27 Decembrie 2010
Formulati cerere la dosar prin care aratati ca domiciliul dvs este in Anglia si solicitati sa fiti citata la domiciliul dvs din Anglia.
Cu privire la cheltuielile de deplasare solicitati sa va fie platite ca si cheltuieli
de judecata in conformitate cu prevederile art. 274 C.pr.civ., dar va trebui
sa faceti dovada acestor cheltuieli.
sigur ca puteti solicita citarea dvs unde doriti. insa nu e autoritate de lucru judecat daca ati mai avut dosar cu aceeasi parte si acelasi obiect avea cauza?
SARBATORI FERICITE-Va multumesc pentru raspunsuri,nu este,nu s-a acceptat autoritate de lucru judecat deoarece hotararea def.-irevocabila o am din perioada cand ocupantul terenului detinea functia de primar si acum a deschis actiune inb nume personal,de parca pe Cartea de Identitate scrie PRIMAR ST.C.si culmea ca judecatoarea care a dat sentinta specifica ,,primarul urmareste interesul personal si nu pe cel al comunei"...,va multumesc si sper sa se termine anul viitor....,UN AN NOU FERICIT!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune 30 de ani teren bucuresti tibors tibors Mai exista cale de atac dupa pronuntarea unei Hotarari de catre I.C.C.J. Bucuresti hotarare care imi este favorabila ca proprietar al terenului ? Deja se ... (vezi toată discuția)
Anulare titlul de proprietate xojon xojon Tatal meu(parintii acum decedati),are o suprafata de 5900 mp intravilan intr-o comuna din jud.Iasi,in 2005(in urma aplicarii legii Flutur)s-a adresat comisiei ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare Cami2014 Cami2014 As vrea sa stiu unde se platesc cheltuielile judiciare pronuntate intr-o sentinta in penal ? Daca sentinta a fost pronuntata in anul 2002, cand era valabila ... (vezi toată discuția)