Mai exista cale de atac dupa pronuntarea unei Hotarari de catre I.C.C.J. Bucuresti
hotarare care imi este favorabila ca proprietar al terenului ?
Deja se poate vinde terenul respectiv, ca proprietar, avand in prezent Rol Fiscal, Cadastru, Intabulare si acceptul Primariei pentru construire imobil ?
Ce risc exista in cazul vanzarii, desi Hotararea ICCJ inca nu este definitiva si irevocabila si cumparatorul este de acord sa nu mai astepte comunicarea 3-6 luni ?
inb primul rand ca daca hot nu este definitiva si irevocabila nu aveti cum sa vindeti nimic deoarece acesta hoarare doar cu mentiunea definitiva si irevocabila este titlul dvs. de proprietate...
Teoretic puteti vinde doar daca aveti o hotarare definitiva si irevocabila, care insa nu a fost redactata. Scoateti un certificat de grefa cu solutia pronuntata.
Practic nu cred ca veti gasi notar care sa autentifice actul in lipsa titlului de proprietate reprezentat de hot judec definitiva si irevocabila.
Fiind proprietar cu hotarare definitiva si irevocabila prin iesire din indiviziune, am fost actionat ULTERIOR in judecata pe temei de uzucapiune de 30 ani si am castigat tot pana in prezent, fond, Curte de apel, ICCJ.... Deci IN URMA IESIRII din INDIVIZIUNE am toate rol, cadastru, carte funciara...Pot vinde ?
A se revedea toata problema pentru un raspuns corect, va rog ! Multumesc !
Am deja hotarare definitiva si irevocabila pe acest imobil prin iesire din indiviziune, anterioara actionarii mele pe temei de uzucapiune de 30 ani. DECI se poate vinde ?
Mostenire
roxana g23
Buna ziua as dori sa ma lamureasca cineva cu urmatoarea problema.Eu si fratii mei am obtinut un imobil si terenul aferent cladirii ca mostenire prin hotarare ... (vezi toată discuția)