avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Speta de 5 ani pe rol-revendicare teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Speta de 5 ani pe rol-revendicare teren intravilan,anulare titlul de proprietate-rog ce trebuie sa fac pentru urgentarea judecarii,este vreun temei legal ?

LA MULTI ANI SI BUN GASIT IN 2011!!!
Am o speta pe rol,de 5-6 ani,cu un titlul definitiv-irevocabil,3 expertize topo cadastrale ca terenul meu este conform celor scrise in titlul de proprietate,nu stiu sigur,dar cred ca depinde si de la instanta la instanta-ESTE vreun termen legal sa cer scurtarea termenelor si judecarea mai urgenta a acestei spete,acum aceasta speta este trimisa de catre tribunal la prima instanta pentru REJUDECARE-inca nu am hotararea tribunalului sa vad motivele,ca orice om ma tem ca intentionat se lungeste aceasta speta cu gandul ca eu poate renunt,eu,in momentul de fata ma aflu in Anglia,va rog,cine ma poate ajuta-multumesc anticipat,las datele mele de contact:00447940460440(doar un bip si va sun eu imediat) sau: ion261171@yahoo.com.?
Multumesc anticipat=D>

11

Alte discuții în legătură

Anulare titlul de proprietate xojon xojon Tatal meu(parintii acum decedati),are o suprafata de 5900 mp intravilan intr-o comuna din jud.Iasi,in 2005(in urma aplicarii legii Flutur)s-a adresat comisiei ... (vezi toată discuția)
Speta de 5 ani pe rol-revendicare teren intravilan,anulare titlul de proprietate-rezidenta in u.k,pot cere trimiterea citatiilor in strainatate? xojon xojon Buna ziua,am o speta(de fapt 3...) pe rol de 5 ani de zile,in curand 6 ani,privind revendicarea unui teren de 6.000mp intravilan,teren ocupat abuziv de catre ... (vezi toată discuția)
Contestatie la titlu in vederea lamuririi dispozitivelor actiunii Viorel Stancut Viorel Stancut Solicit ajutorul in urmatoarea problema: Am obtinut o hotarare irevocabila in instanta, referitor la un proces de partaj succesoral. Din lotul care mi-a fost ... (vezi toată discuția)