avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Activitate alysea86

Activitate alysea86

Discuție Asociat SRL
Ce inseamna asociat cu 1% ( 11 actiuni) al unei societati? Ce drepturi si ce obligatii are acesta? Mentionez ca societatea este formata din administratorul care detine restul actiunilor, un angajat si acest nou asociat.
Buna seara, problema mea este urmatoarea: in urma cu 3 saptamani am fost la un interviu la o firma care spunea ca este firma de telecomunicatii si consultanta software. Mi s-a explicat in mare ceea ce trebuia sa fac ;suport online in timp real, editare, creare, monitorizare de conturi utilizator pentru mari retele de socializare etc. A doua zi am fost chemata la un alt interviu, iar acum mi s-a spus de fapt cu ce se ocupa aceasta firma, era videochat. Am fost pacalita sa lucrez acolo, spunandu-mi-se povesti frumoase, ca nu trebiue sa fac ceea ce nu-mi doresc, ca se castiga multi bani.etc. Am lucrat acolo 2 saptamani, nu am incheiat niciun contract, nici macar nu s-a adus vorba de asa ceva de cei de acolo. Am plecat in conditii bune, mi s-a zis ca mi se vor da banii pe perioada cat am lucrat acolo, insa vad ca seful tot ma amana, nu cred ca imi vor mai da banii.
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
Ce pot sa fac ca sa mi se dea salariul cuvenit?
Unde pot sa fac plangere impotriva acestei firme care are ca obiect de activitate altceva (videochat) decat ceea ce este inregistrat la ITM?
Am putere sa rezolv ceva sau acela care are mai multe relatii castiga intotdeauna (seful)?