avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nereguli angajator.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nereguli angajator.

Buna seara, problema mea este urmatoarea: in urma cu 3 saptamani am fost la un interviu la o firma care spunea ca este firma de telecomunicatii si consultanta software. Mi s-a explicat in mare ceea ce trebuia sa fac ;suport online in timp real, editare, creare, monitorizare de conturi utilizator pentru mari retele de socializare etc. A doua zi am fost chemata la un alt interviu, iar acum mi s-a spus de fapt cu ce se ocupa aceasta firma, era videochat. Am fost pacalita sa lucrez acolo, spunandu-mi-se povesti frumoase, ca nu trebiue sa fac ceea ce nu-mi doresc, ca se castiga multi bani.etc. Am lucrat acolo 2 saptamani, nu am incheiat niciun contract, nici macar nu s-a adus vorba de asa ceva de cei de acolo. Am plecat in conditii bune, mi s-a zis ca mi se vor da banii pe perioada cat am lucrat acolo, insa vad ca seful tot ma amana, nu cred ca imi vor mai da banii.
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
Ce pot sa fac ca sa mi se dea salariul cuvenit?
Unde pot sa fac plangere impotriva acestei firme care are ca obiect de activitate altceva (videochat) decat ceea ce este inregistrat la ITM?
Am putere sa rezolv ceva sau acela care are mai multe relatii castiga intotdeauna (seful)?
Cel mai recent răspuns: angelapriboi , utilizator 19:07, 9 Noiembrie 2010
Plangere catre ITM in care sa descrieti absolut tot.
Nu intotdeauna se ajunge la "pile", sunt si cazuri in care autoritatile isi fac datoria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitatea cererii de referinte despre un posibil angjat bogpsycho bogpsycho Am un prieten care s-a prezentat la un interviu pentru un posibil nou post. La interviu a fost intrebat despre actualul loc de munca, pozitia ocupata, ... (vezi toată discuția)
Salariu dezvaluit pe internet Sorin_George Sorin_George Buna ziua. Sunt sofer la un magazin alimentar si intr-o zi mi-am publicat pe contul meu de pe o retea de socializare salariul pe care il castig si asa salariul ... (vezi toată discuția)
Oportunitate inginerie electronica/telecom ionutiaz ionutiaz Buna, Anul acesta termin facultatea de Inginerie Electrica & Tehnologia Informatiei, specializarea: Retele si Software de Telecomunicatii. Am experienta de ... (vezi toată discuția)