avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Oportunitate inginerie electronica/telecom
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Oportunitate inginerie electronica/telecom

Buna,

Anul acesta termin facultatea de Inginerie Electrica & Tehnologia Informatiei, specializarea: Retele si Software de Telecomunicatii.
Am experienta de peste 2 ani: internship & in mare parte angajat atat la o companie telecom cat si in momentul de fata pe analizator defectiuni pe Routere&Firewall Professionale(folosite doar de companii mari internationale).
Intrebarea este: Ca inginer, ce oportunitati sunt ca sa mi pot deschide un birou individual(cum fac notarii, executorii etc) pe acest domeniu?, adica vreau sa o iau pe cont propriu si sa ma axez pe un program pe care sa mi l fac singur(oarecum).
Ce posibilitati am care sa fie in stransa legatura cu specializarea mentionata mai sus?
Am lucrat pe timp ul facultatii, o fac si acum si am o oarecare experienta.
Sper sa fie inteleasa intrebarea, eventual revin cu lamuriri.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:34, 13 Februarie 2019
Incepeti prin testarea pietei pentru a va face o eventuala lista de clienti.
Puteti inregistra o firma (PFA, Intreprindere individuala, SRL) la Registrul comertului cu domeniu de activitate - service/ sau altfel cum doriti sa denumiti pentru ....
Va trebui sa declarati activitatea la ANAF si .... Spor la treaba !
Dupa stiinta mea, fiind student beneficiati de niste facilitati la inregistrarea firmei proprii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa caen 6201 cu diploma de inginer electronist - este posibil ? paoctav paoctav Buna ziua, Intentionez sa imi infiintez o PFA cu domeniul de activitate \"Realizare soft la comanda\" (cod CAEN 6201). Legate de pregatirea profesionala ... (vezi toată discuția)
Modalitate de incadrare in codul cor dcrst75 dcrst75 Buna ziua! Am absolvit liceul cu sectia Informatica si am pe langa diploma si un atestat de Operator Tehnica de calcul si Facultatea ISE Sectia ... (vezi toată discuția)
Ordin 539 din 22 martie 2013 ady_k4e ady_k4e Buna ziua. Recent a fost publicat in Monitorul Oficial ordinul 539 privind scutirea de impozit pentru programatori. Acest ordin trebuie sa vina ca o completare ... (vezi toată discuția)