avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Activitate alinasandor

Activitate alinasandor

buna
sunt divortata din 2007, anul in care s-a finalizat procesul de custodie minor si am primit custodia fiicei mele definitiva si irevocabila. totodata, a fost stabilit si cuantumul pensiei alimentare cat si dreptul de vizitare al tatalui. din pacate, din mai 2010, nu si-a mai respectat obligatia de a achita pensia alimentara, la momentul actual, am inteles ca este plecat din tara. imi puteti spune ce variante am in cazul de fata? as vrea, daca se poate, sa trec si fetita pe numele meu, ea avand numele tatalui.
multumesc
Răspuns la discuția Ce fel de contract trebuie?
buna. este vrb de ctr distributie tu ca si vanzator/furnizor, el ca si cumparator/distribuitor. preturile se pot stabili prin politica comerciala si anexa la contract. in politica comerciala stabilesti discount, si target pe produs.
eu asa fac. suntem unici importator pe niste branduri de bauturi alcoolice si avem retea de distributie. am ctr de distributie iar prin politi comerciale se stabilesc atat preturi, conditii, target si discout semestrial, trimestrial cat si pentru plata conform politicii de credit.
alina
buna seara. sunt administrator al unei firma si de curand am achizitionat o cladire in care atat firma pe care o reprezint cat si celelalte firme carora le-am inchiriat spatiu, desfasuram activitate de birou. conform legii, trebuie fiecare persoana juridica sa incheie in nume propriu ctr de servicii colectare deseu. problema mea: ca si activitate de birou, trebuie sa am si colectare selectiva? daca da...doar hartie si menajer sau asa cum avem si la depozit (de bauturi) pt sticla, plastic, lemn, hartie, menajer?. multumesc