buna seara,amo masina din 2006 pe care am incercat sa o inmatriculez fara taxa, cu partaj, dar pana am trecut-o prin rar s-a anulat pct.f din ordonanta. Am ramas cu numerele de bulgaria pe ea, cu itp-ul pe 2 ani facut la rar, este declarata la fisc si are taxe platite pana la sfarsitul anului.Ca sa nu am probleme am facut si asigurare in bulgaria.Cum as putea sa finalizez fara taxa ? O sa am probleme daca merg asa in continuare ? Ce ma sfatuiti sa fac ?
Buna ziua
Am o actiune in constatarea dreptului solutionata favorabil, instanta de fond mi-a constituit dreptul de proprietate asupra unui imobil ce a facut obiectul unui antecontract de vanzare-cumparare( cu drept de recurs ! ).
Paratul face recurs, pana in prezent au fost 3 termene la care avocatul lui a solicitat amanarea pe diverse motive. Eu am solicitat investirea sentintei civile cu formula exacutorie, l-am somat pe parat (prin executor judecatoresc) sa-mi predea cheile imobilului, somatie la care bineinteles nu a raspuns, si am solicitat ordonanta presedintiala pentru punerea in posesie cu consecinta evacuarii paratului(prevalandu-ma de faptul ca recursul nu suspenda evacuarea).
Va rog sa ma sfatuiti daca am procedat corect si daca am sorti de izbanda. Am motivat solicitarea ordonantei pentru inlaturarea piedicilopr ce s-ar putea ivi cu prilejul unei executari si am specificat ca , caracterul civil este al unei actiuni in revendicarea dreptului.