avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Finalizare inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Finalizare inmatriculare

buna seara,amo masina din 2006 pe care am incercat sa o inmatriculez fara taxa, cu partaj, dar pana am trecut-o prin rar s-a anulat pct.f din ordonanta. Am ramas cu numerele de bulgaria pe ea, cu itp-ul pe 2 ani facut la rar, este declarata la fisc si are taxe platite pana la sfarsitul anului.Ca sa nu am probleme am facut si asigurare in bulgaria.Cum as putea sa finalizez fara taxa ? O sa am probleme daca merg asa in continuare ? Ce ma sfatuiti sa fac ?
puteti incerca sa dati in judecata pentru inmatriculare fara taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier problema constatare daune RaMiZ RaMiZ Buna ziua Am o masina adusa din bulgaria cu numere de bulgaria itp asigurare toate actele pe bulgaria valabile pana in luna decembrie a fost obtinuta procura ... (vezi toată discuția)
Inregistrare la fisc a masinii inmatriculate in bulgaria Lulica Lulica Buna ziua Am si eu urmatoarea problema: in anul 2014 tatal meu a achizitionat de la o doamna din Romania un autoturism inmatriculat in Bulgaria. Doamna nu ... (vezi toată discuția)
Ipt in romania - autoturism inscris in strainatate Dumies Dumies se poate face ITP la un autoturism inscris in strainatate dar care circula pe teritoriul Romaniai? (vezi toată discuția)