avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Inregistrare la fisc a masinii inmatriculate in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Inregistrare la fisc a masinii inmatriculate in Bulgaria

Buna ziua
Am si eu urmatoarea problema: in anul 2014 tatal meu a achizitionat de la o doamna din Romania un autoturism inmatriculat in Bulgaria. Doamna nu avea decat un contract de vanzare-cumparare din 2012 de la o firma din Bulgaria si nu a inmatriculat nicaieri masina pe numele ei. Talonul a ramas pe numele firmei vanzatoare. In anul 2015 tatal meu a decedat si am luat eu masina, dar nu am gasit un contract de vanzare-cumparare intre respectiva doamna si tatal meu. Am luat legatura cu dansa si am facut in 2016 un contract intre noi doua.
Acum incerc sa inmatriculez masina dar trebuie sa o inscriu la fisc (?). Fiscul nu vrea sa o inscrie pe numele meu pentru ca trebuia inscrisa pe initial pe numele doamnei apoi radiata de pe numele acesteia si inscrisa pe numele meu. Ca sa o inscrie la fisc retroactiv, doamna trebuie sa plateasca amenda de nedeclarare si impozitul pe ultimii 6 ani. Dansa nu vrea sa faca acest lucru desi i-am spus ca din 2014 incoace platesc eu impozitul deoarece la radierea masinii va fi obligata la plata impozitelor restante pe care dumneaei nu vrea sa le achite.
In acest moment sunt in impas; am platit toate taxele la RAR si la politie, polita de asigurare, tot ce trebuie, dar nu pot face inmatricularea din acest motiv.
Ce ma sfatuiti sa fac?


Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca masina nu a fost declarata la politie cristinamary cristinamary Buna ziua, Am nevoie de putin ajutor privind situatia unei masini. Aceasta a fost luata in leasing de catre proprietar in 2008(ultima rata leasing). S-a ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto cu probleme. AYF1 AYF1 In 2014 am cumparat o masina de la o persoana ( intermediar ) care nu este proprietarul in acte al autoturismului. Nu mi s-a dat fiscal ( mai pe scurt am luat ... (vezi toată discuția)
Datorii la fisc.. simian simian buna seara am niste datorii la fisc si as dori sa inmatriculez o masina in bulgaria pe numele meu,as putea avea probleme ?comunica cele doua state in privinta ... (vezi toată discuția)