avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale datorii la fisc..
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

datorii la fisc..

buna seara am niste datorii la fisc si as dori sa inmatriculez o masina in bulgaria pe numele meu,as putea avea probleme ?comunica cele doua state in privinta asta? ,pot sa raman fara masina aici in romania cu toate ca nu este inmatriculata la noi??ce ma sfatuiti?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gela Gavrila , Consilier juridic 18:50, 24 Ianuarie 2012
Buna seara
Vreti sa inmatriculati o masina in Bulagaria ,dar acolo va fi inmatriculata pe numele unui cetatean bulgar si nu pe numele d-stra ,pentru a putea circula cu masina in alte state (ma refer la d-stra) ,vi se va intocmi o procura de catre cetateanul bulgar ,pe lanaga contractul de vanzare cumparare pe care il faceti impreuna cu acesta pe teritoriul statului bulgar.
Legislatia fiscala romana nu are legatura cu alte legislatii fiscale chiar ale tarilor europene,in consecinta cele doua tari nu comunica in acest sens.
va multumesc mult de raspuns dar totusi am ceva de adaugat...se va inscrie pe o firma dar in talonul si caretea masini va fi numele meu..din ce mi sa spus in cazul acesta tot asa ramane treaba va multumesc
Atentie sporita pentru ca vecinii bulgari sunt specialisti in ...aveti mari sanse ca ulterior sa descoperiti ca a-ti fost inselati si ca autoturismul dvs. a fost inmatriculat doar pe cateva luni sau chiar mai rau sa fie inmatriculat fictiv si dvs sa detineti de fapt niste acte false
D-stra sunteti platitor de impozite pe teritoriul tarii unde aveti inscrisa masina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inteligentii s-au gandit sa interzica circulatia masinilor din bulgaria! LUCk33ro LUCk33ro Cata minte le trebuie organelor sa cloceasca asemenea lege? \"Ca sa-si inscrie masina in tara vecina, soferul roman trebuie sa aranjeze cu un bulgar care ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto - certificat de atestare fiscala alexandru_berce alexandru_berce Buna seara, Am vazut ca sunt mai multe intrebari referitoare la acest subiect, dar erau diferite. (numele sunt fictive) In 21.08.2016 am cumparat o masina ... (vezi toată discuția)
Accident bulgaria ucraina. buna ziua! azi am gasit masina personala ... vitalsmart vitalsmart Accident Bulgaria Ucraina. Buna ziua! Azi am gasit masina personala strivita de o cifa aflata in tranzit. In urma cercetarilor personale am descoperit ca ... (vezi toată discuția)