avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... solutie evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

solutie evacuare

Buna ziua
Am o actiune in constatarea dreptului solutionata favorabil, instanta de fond mi-a constituit dreptul de proprietate asupra unui imobil ce a facut obiectul unui antecontract de vanzare-cumparare( cu drept de recurs ! ).
Paratul face recurs, pana in prezent au fost 3 termene la care avocatul lui a solicitat amanarea pe diverse motive. Eu am solicitat investirea sentintei civile cu formula exacutorie, l-am somat pe parat (prin executor judecatoresc) sa-mi predea cheile imobilului, somatie la care bineinteles nu a raspuns, si am solicitat ordonanta presedintiala pentru punerea in posesie cu consecinta evacuarii paratului(prevalandu-ma de faptul ca recursul nu suspenda evacuarea).
Va rog sa ma sfatuiti daca am procedat corect si daca am sorti de izbanda. Am motivat solicitarea ordonantei pentru inlaturarea piedicilopr ce s-ar putea ivi cu prilejul unei executari si am specificat ca , caracterul civil este al unei actiuni in revendicarea dreptului.

Va multumesc !!!



















Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala Artigas Artigas Va salut, Ma confrunt cu o problema majora. Am vandut apartamentul in care locuiesc si din motive de sanatate(justificate cu acte)nu am reusit sa-l predau ... (vezi toată discuția)
Evacuare silita pentru folosinta abuziva a unui imobil gigipanait gigipanait Am in desfasurare un proces(in care reclamantul este titularul unui antecontract de schimb imobiliar cu vechiul proprietar ,cerind instantei sa pronunte o ... (vezi toată discuția)
Suspendarea posesiei zeciualex zeciualex am fost evacuat temporar de la domiciliul proprietate proprie pana la definitivarea partajului.imediat dupa recurs am facut buletin la adresa respectiva unor ... (vezi toată discuția)