Am in desfasurare un proces(in care reclamantul este titularul unui antecontract de schimb imobiliar cu vechiul proprietar ,cerind instantei sa pronunte o hotarire de a face,si care prin cerere completatoare m-a introdus si pe mine cerind anularea contractului de v/c autentic si legal incheiat de mine cu vechiul proprietar)care s-a conexat cu procesul meu de evacuare a reclamantului (procesele nu au aceeasi cauza si obiect ,ci obiectele lor sint in strinsa legatura-spune decizia de conexare)Instanta de fond ,dupa 2 ani,respinge actiunea reclamantului ca neintemeiata si decide evacuarea reclamantului cu plata de daune interese si cheltuieli de judecata,deci totul in favoarea mea,instanta recunoscindu-mi 100% dreptul de proprietate in esenta.Reclamantul insa nu pleaca decit dupa hotarirea definitiva.A declarat apel si apoi v-a urma recurs.Deci legal.Desi este un abuz de drept,este normal ce face desi nu-i drept si nici corect.INTREBARII??? In acest stadiu procesual,adica fondul s-a pronuntat,urmeaza apel si recurs,se poate face o ordonanta presidentiala de evacuare,cu sanse legale de acceptare a ei de instanta (nu are sens daca raspunsul este de genul,aveti proces in desfasurare asteptati decizia finala) sau o plingere penala art .220 ? Actiune in revendicare ,nu ,caci ar urma alti 2 ani de proces la fel apoi cu apel si recurs.Eu cred ca exista si o solutie juridic legala impotriva cuiva care cu rea credinta ocupa un imobil abuzind procesual,lungind procesul desi stie ca nu are dreptate si justitia i-a spus-o100%(instanta de fond a decis ca nici macar aparent nu are un drept de proprietate)(in esenta este .....un titlu valabil,insris in cartea funciara contra unui antecontract cu clauza de razgindire,neinscris in cartea funciara, deci neopozabil tertilor).Exista ac pentu astfel de cojoc?
Cel mai recent răspuns:
vguta , utilizator
21:06, 25 Martie 2009