Dupa ce i-am notificat prin executor judecatoresc si vechiul proprietar si eu noul proprietar ,eu am deschis actiune de evacuare,dar chemarea lor in judecata a vechiului proprietar cu ,,obligatia de a face,,iar ,,instanta sa pronunte o hotarire care sa tina loc de act de schimb autentic,, A AJUNS inainte la instanta si astfel dosarul lui avind nr.mai mic ,s-a CONEXAT dosarul meu de evacuare la actiunea lui .Sentinta de fond pronuntata de instanta in cele doua conexate este de actiune neintemeiata a reclamantului,de recunoastere a legalitatii titlului meu de proprietate,de evacuare din imobil a tuturor celor care-l ocupa ilegal,fara titlu,de plata in solidar de daune interese catre mine,proprietarul de drept,cu plata la fel in solidar de cheltuieli de judecata.Deci in final prin sentinta de fond,dupa 2 ani ,am cistigat fondul si vechiul proprietar si noul proprietar.Antecontractul netranscris ,si nedovedirea relei credinte in justitie,nu-i dau nici un titlu asupra imobilului.Si totusi parintii sai stau efectiv in imobil,el afirma ca sta dar nu sta,are domiciliu si sta la o alta adresa,afirma ca stau in baza antrecontractului de schimb si nu pleaca decit la sentinta definitiva.Nu pleaca ptr ca lipsa de folosinta,stabilita de un expert corupt, ptr o casa cu 8 camere si cu curte de 300mp,ultacental, este sub 300euro pe luna,pe care nu o platesc de 2 ani si nu o vor plati nici ulterior.PROBLEMA ESTE CA AM UN TITLU DE PROPRIETATE VALABIL,INCADASTRAT +INTABULAT,PLATESC IMPOZIT,UTILITATI,TITLUL NU ESTE CONTESTAT DE INSTANTA DE FOND,DAR AVOCATUL MEU SPUNE CA TREBUIE SA ASTEPT HOTARIREA IREVOCABILA SI DEFINITIVA.NU ESTE DREPT SI CORECT.ESTE UN ABUZ DE LEGE SI UN ABUZ PROCESUAL.RECLAMANTUL NU ARE UN TITLU DE PROPRIETATE OPOZABIL ,STA IN IMOBIL LA PROSTEALA CIT TINE ,APOI LA SENTINTA FINALA SE OPUNE IAR CIT TINE SI-I PERMITE LEGEA.....Da,eu cred ca ordonanta presedentiala este o idee dar se spune ca nu am nici o sansa dupa ce exista sentinta de fond si nu se poate face oricum ,exista apel si recurs in desfasurare.Vreau parerea cuiva care s-a lovit de o situatie asemanatoare ,reclamantul este absolvent al facultatii de drept de mai multi ani iar eu am gasit pe mjust.ro cel putin 14 procese din 2003 incoa ale respectivilor ,toate cu caracter imobiliar si executari silite.Deaceea solicit ajutor poate gasesc un avocat care are ac de cojocul lor.In 2 ani de proces am strins acte care dovedesc ce spun si imi dau dreptate,deci afirmatii dovedibile ,nu vorbe.Cu multumiri anticipate