Va multumesc pentru clarificarile si sfaturile date. Eu am preluat asociatia recent, contractul vechi s-a incheiat in luna iunie 2012 si acum incerc sa obtin un nou contract mai avantajos tinand cont de " abuzurile " gasite in vechiul contract, nu exista nici o anexa de modificare a pretului, astept sa hotareasca Comitetul asociatiei ce se v-a face mai departe pentru recuperarea sumelor facturate in plus. Multumesc mult
Acest contract dupa cum am constatat ( la preluare ) nu s-a respectat,chiar de la incheierea in anul 2009 dupa primele luni apar diferente la total factura fata de suma din contract, anjungand spre finalul termenului la o suma mai mare cu 50 %. Ex. in contract suma este de 500 RON / luna si s-a ajuns la 753.18 RON / luna Multumesc
Am un contract de intretinere lift, cu suma fixa in = RON = pe o perioada de 3 ani.
Dupa ceva timp,facturile sunt mai mari , in fiecare luna suma difera, mai mult apare scris pe factura curs EURO ( ? ) si se factureaza in functie de cursul din ziua cand se face factura, acesta fara a avea o conventie in acest sens.
Mentionez ca acest contract a expirat in luna iunie 2012, inca nu s-a semnat un alt contract, acum se negociaza pretul.
Intrebarea mea este daca mai putem sa ne recuperam banii facturati ( si achitati de noi ) in plus fata de contract, ce sanse sunt, si ce pasi trebuie facuti
Multumim
Multumesc pentru raspuns, dar cf. art 7 din Normele metodologice la modif Cod fiscal ; daca foloseste baza materiala a asociatie ( in cazul meu ) atunci si angajatorul are datoria de a retine si vira contributii ?Care sunt acelea ? Daca merg pe prima varianta si retin numai 10.5 % = pensionarul = trebuie sa-si achite singur SANATATEA ? Multumesc anticipat .
Intrebare : om de serviciu la bloc PENSIONAT = conventie civila =concret ce trebuie sa-i retin dintr-un brut de 200 lei de la angajat si ce am de plata din partea angajatorului. Am urgent nevoie de acest raspuns. Multumesc