avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Activitate Nica Cornelia

Activitate Nica Cornelia

Răspuns la discuția Facturi
Va multumesc pentru clarificarile si sfaturile date. Eu am preluat asociatia recent, contractul vechi s-a incheiat in luna iunie 2012 si acum incerc sa obtin un nou contract mai avantajos tinand cont de " abuzurile " gasite in vechiul contract, nu exista nici o anexa de modificare a pretului, astept sa hotareasca Comitetul asociatiei ce se v-a face mai departe pentru recuperarea sumelor facturate in plus. Multumesc mult
Răspuns la discuția Facturi
Acest contract dupa cum am constatat ( la preluare ) nu s-a respectat,chiar de la incheierea in anul 2009 dupa primele luni apar diferente la total factura fata de suma din contract, anjungand spre finalul termenului la o suma mai mare cu 50 %. Ex. in contract suma este de 500 RON / luna si s-a ajuns la 753.18 RON / luna Multumesc
Discuție Facturi
Am un contract de intretinere lift, cu suma fixa in = RON = pe o perioada de 3 ani.
Dupa ceva timp,facturile sunt mai mari , in fiecare luna suma difera, mai mult apare scris pe factura curs EURO ( ? ) si se factureaza in functie de cursul din ziua cand se face factura, acesta fara a avea o conventie in acest sens.
Mentionez ca acest contract a expirat in luna iunie 2012, inca nu s-a semnat un alt contract, acum se negociaza pretul.
Intrebarea mea este daca mai putem sa ne recuperam banii facturati ( si achitati de noi ) in plus fata de contract, ce sanse sunt, si ce pasi trebuie facuti
Multumim
Multumesc pentru raspuns, dar cf. art 7 din Normele metodologice la modif Cod fiscal ; daca foloseste baza materiala a asociatie ( in cazul meu ) atunci si angajatorul are datoria de a retine si vira contributii ?Care sunt acelea ? Daca merg pe prima varianta si retin numai 10.5 % = pensionarul = trebuie sa-si achite singur SANATATEA ? Multumesc anticipat .
Intrebare : om de serviciu la bloc PENSIONAT = conventie civila =concret ce trebuie sa-i retin dintr-un brut de 200 lei de la angajat si ce am de plata din partea angajatorului. Am urgent nevoie de acest raspuns. Multumesc