avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters176807

Activitate ContSters176807

Răspuns la discuția Dosar penal Ungaria
va rog sa inchideti acest subiect daca se poate ! multumesc
as dori sa stiu in momentul in care am solicitat un martor cu mentiunile de rigoare , in perioada cercetarilor penale , daca se va prezenta i se va aduce la cunostinta ca eu l-am solicitat ?
v-am lasat un mesaj privat . Va multumesc ! chiar observasem ceva intr-un articol , daca nu au fost incidente in aceasta infractiune se poate elibera o dovada cred !
am uitat sa mentionez ca acea persoana are 17 ani . ii stiu nume prenume , cnp . cam atat !
Buna seara as dori sa aflu si eu pe perioada cercetarilor penale cum pot solicita o persoana ca martor , aceasta persoana a fost de fata in momentul producerii unei infractiuni , eu sunt inculpat desi nu sunt vinovat ! aceasta persoana ar putea sa ma ajute mult , problema e ca persoana care vreau sa fie citata nu prea vrea sa se implice , dar daca ar fi citata cu siguranta ar da detalii importante referitoare la situatie !
As dori sa va cer niste sfaturi , desi sunt nevinovat am picat testul poligraf , nu imi explic cum , miercuri va face si martorul testul poligraf , culmea ar fi sa pice si el , speram sa nu ! Eu am declarat ca imi sustin in continoare declaratia la fel si martorul ! Enervant e faptul ca vinovatul nu vrea sa se prezinte sub nici o forma ! Cel mai ciudat ar fi sa vina si sa resuseasca sa pacaleasca poligraful ! Am devenit foarte pesimist. O intrebare ar fi pot ruga citarea unui martor care in seara precedenta s-a aflat in zona si l-a vazut intradevar pe cel care a condus la volan ? Martorul nu e de cat o persoana care o stiu din vedere desi am reusit sa ii aflu numele si nr de tel nu pare foarte incantata sa declare ! nu prea vrea sa se incurce ! am cum sa o fac oarecum obligata ?
Domnule avocat sper sa gresesc nu sunt cel ami in masura sa va contrazic dar o fac ! La art 87 alin 5 spune clar Refuzul, împotrivirea sau sustragerea conducatorului unui autovehicul sau al unui tramvai ori a instructorului auto, aflat în procesul de instruire, sau a examinatorului autoritatii competente, aflat în timpul desfasurarii probelor practice ale examenului pentru obtinerea permisului de conducere, de a se supune recoltarii probelor biologice sau testarii aerului expirat, în vederea stabilirii alcoolemiei ori a prezentei de produse sau substante stupefiante ori a medicamentelor cu efecte similare acestora, se pedepseste cu închisoare de la 2 la 7 ani. Aici intervine Art 111 alin 3 din oug 195 /2002 În situaţiile prevăzute la alin. (1) lit. a) şi d), precum şi în cele menţionate la art. 85 alin. (2) şi (4), art. 86 alin. (2), art. 87 alin. (1), (2), (4) şi (5), art. 89 alin. (1), art. 90 alin. (1), art. 92 alin. (3) şi (5) şi la art. 102 alin. (3) lit. a) şi c), dovada înlocuitoare a permisului de conducere se eliberează fără drept de circulaţie.

Citiţi mai mult: [ link extern ]
Răspuns la discuția Situatie test poligraf
Ei ma cred la fel vinovat . pentru ca eu in trecut am fugit de la petrecere cu scandal si aveam alcoolemie 0.9 respectiv 0.7 in sange ! asta a fost primul lucru care i-a adus din prima seara ca eu as fi vinovat ! apoi cei 2 martori din masina au declarat ca eu am fost stiind ca am baut doar 2 beri ! ca sa nu intre cel care conducea intr-un rahat pentru ca nu detinea si nici nu a detinut vreodata permis de conducere ! Cei de la spital au vazut ca eram foarte treaz ! Le-am explicat situatia si ca sunt cadru medical ,ca ceide la politie fac o eruare si ca eu la 2 beri nu mi-as fi riscat pielea ! pur si simplu nu mi s-a parut corect sa cobor din spate si sa merg singur la iml din 3 persoane in masina ! apoi unul din ei cand a aflat ca am zis adevarul a recunoscut ca intradevar nu am condus eu ! iar cel din culpa nu isi mai recunoaste vina ! Foarte intortocheata problema ! Desi cel din culpa nu isi mai face aparitia sa declare , eu ma tot zbat si ma duc si ma interesez mereu !
Nu pot cerere de prelungire pentru ca am primit dovada fara drept ! Art 111 alin 3 ! Nu ma stiam chiar asa emotiv ! poate doar pe fondul oboseli ca nu prea sunt obisnuit sa ma trezesc dimineata , cel ce audiaza cazul a spus ce parere o sa ai daca si martorului o sa ii apara tot ca esti vinovat! si i-am zis ca mi se pare cea mai mare porcarie ! apoi a zis k o sa aduca o masina identica un bmw 320 sa ii arat eu lui cum a facut ala care a condus de a sarit in dreapta si eu in spate ! mare chestie !
Pentru cei care se pricep la testul poligraf ! Eu de ce am picat daca sunt nevinovat ? Am probleme de sanatate si nu stiu eu ? Ma gandesc si la asta !