avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Activitate nat_mar_100

Activitate nat_mar_100

Răspuns la discuția contract de munca nedeclarat
buna seara
mam interesat la cnas apar ca asigurat .iar la casa judeteana de pensii nu apar cu nici o zi.
e posibil ??sunt angajat legal sau nu ??
va multumesc
Răspuns la discuția contract de munca nedeclarat
va multumesc
as putea sal anunt ca mam interesat de situatia mea si ca nu sunt declarat la stat .si sal rog sa ma declare.asta inseamna :ori ma da afara a doua zi ori se duce sami plateasca de buna voie toate taxele retroactiv,cum varianta a doua nu cred cai posibila ramane sa ma dea afara a doua zi .
ce credeti singura solutie ramane instanta de judecata???
buna seara
va rog sami spuneti cei de facut in situatia:
am contract de munca semnat de mine si directoru firmei si stampilat de firma la care lucrez ,un contract perfect valabil .numai ca am fost la casa de pensii si nu figurez in datele lor ,nu sant declarat la stat ,adica lucrez la negru .asta de un an jumate,tocmai ce mam interesat .ce pot sa fac sa recuperez anu lucrat la negru,adica sal fac pe patron sami plateasca taxele la stat de cand mam angajat ,de cand am contractu.
il poate obliga autoritatile competente sami plateasca toate asigurarile la stat retroactiv de cand mam angajat la el .repet contrctu meu cu el este perfect valabil.
va multumesc anticipat
va
Răspuns la discuția alocatie copil
va multumesc pt raspuns
Discuție alocatie copil
Buna ziua, poate ma puteti ajuta cu un raspuns. Am nascut in Ro, dupa 2 luni am plecat din tara, dosarul pt alocatie lam depus l primarie.Nu avem pe cine face procura ca sa ia alocatia. e posibil sa pierdem alocatia in acest timp?
Buna ziua, sunt noua si nu prea stiu multe. Am ramas insarcinata, ambii suntem fara servici, anul asta ne-am construit casa. Vreau sa stiu si eu daca sotul a construit casa in regie proprie si si-a achitat asigurarile la stat poate beneficia de indemnizatia pt cresterea copilului, sau daca puteti sa ne dati un alt sfat. multumesc