avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie copil

Buna ziua, poate ma puteti ajuta cu un raspuns. Am nascut in Ro, dupa 2 luni am plecat din tara, dosarul pt alocatie lam depus l primarie.Nu avem pe cine face procura ca sa ia alocatia. e posibil sa pierdem alocatia in acest timp?
Cel mai recent răspuns: nat_mar_100 , utilizator 22:48, 15 August 2012
Alocatia pentru copii se acorda tuturor copiilor cetateni români sau europeni care au domiciliul (adica locuiesc) în România, altfel nu au acest drept. Daca copilul locuieste in România, puteti mandata pe o ruda sa ia alocatia, inclusiv pe lunile trecute sau puteti depune o cerere sa va vina pe card.
va multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia copiilor - cum intru in posesia ei daca nu stau tot timpul acasa? lovinveronica lovinveronica buna ziua as avea nevoie de ajutorul dvs. copiii mei fiind cet.rom. primesc o alocatie lunara in Romania dar eu cu copiii ne aflam in Rep.Moldova cum as putea ... (vezi toată discuția)
Job cu contract in germania - intrebari prestatii sociale Adina Haiduc Adina Haiduc Buna ziua, Sotul pleaca sa lucreze PFA in Germania cu contract pe perioada determinata. De la data demisiei in Romania pana la inceperea efectiva a ... (vezi toată discuția)
Alocatie cosmina_marina cosmina_marina Buna ziua ! As vrea sa stiu si eu unde pot schimba adresa unde sa-mi vina alocatia pentru ca luna aceasta imi schimb domiciliul...Mentionez ca noi stam cu ... (vezi toată discuția)