Buna ziua,
societatea unde lucrez a intrat in insolventa urmand ca toti angajatii sa fie concediati. Eu sunt in perioada de preaviz pana 12 martie 2011. intrebarea ar fi > daca in timpul preavizului gasesc un loc de munca trebuie oricum sa astept pana mi se elibereaza decizia, carnetul de munca sau pot sa ma angajez de ex. de la 1 martie? Multumesc
Referitor la : ~nu realizează venituri sau realizează, din activităţi autorizate potrivit legii, venituri mai mici decât valoarea indicatorului social de referinţă, în vigoare;~ pot intelege ca as-i putea beneficia de indemnizatia de somaj daca am venitul mai mic la firma respectiva cu 2 ore/zi angajat (in cauza 200 lei/luna) - decat valoarea indicatorului social de referinta sau trebuie sa urmez ceea ce ati scris la punctul 1- sa incetez CIM cu 2 ore? Multumesc inca o data pentru rapsuns si scuze ca am revenit, dar inca nu-mi este clara situatia.
Intrebarea mea ar fi : daca sunt angajata la o firma cu 2 ore pe zi pe post de contabil si cam peste o luna societatea unde lucrez cu program normal de 28 de ani se va inchide, deci urmeaza sa intram in somaj, pot beneficia de indemnizatia de somaj? Multumesc, astept raspuns