Buna ziua!Am si eu o intrebare.Un prieten de al meu a avut o altercatie cu un tip pe care in momentul respectiv nu l cunostea.Intr o anumita seara s au adunat mai multi in fata blocului, au consumat bauturi alcoolice...la un moment dat a aparut respectivul X, care s a bagat in discutie cu ei.I s a spus in mod repetat sa paraseasca grupul,a plecat...dupa care grupul a plecat intr o alta parte fiind urmati din nou de X. I s a spus din nou sa plece de catre Y,acesta nu a vrut...si a primit un pumn in fata de la Z. grupul de baieti au primit amenzi pentru consumare de bauturi alcoolice in spatii publice,pe care le au achitat. Domnul X a depus plangere la Politia Romana, martorii au fost chemati sa dea declaratii, doar ca...domnul X fiind in stare de ebrietate in aceea seara nu si a adus aminte persoana care l a lovit.Nu a stiut ca a fost domnul Z si a dat vina pe domnul Y. Trebuie mentionat ca victima a obtinut un certificat medical pe o perioada de 70 de zile de spitalizare, facandu i se o operatie la mandibula. Intrebarea mea este urmatoare...ce pedeapsa i se p-oate aplica domnului Y, dat fiind ca victima sustine sus si tare ca Y este cel vinovat.Va multumesc pentru timpul accordat!